خدایا شکرت واسه همه چی امروز استارت اولین پروژه بین الملی رو زدممم خدایا جواب خستگیام اشکام همه شو یجا گرفتم صبرم واقعا معجزه کرد 🥺😭😭 امید وارم همه به چیزای که میخان برسن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه برگردم عقب باز رشتمو کامپیوتر برمیدارم چون هم با درسش آدم به جایی میرسه هم با مهارتایی که ازش یاد میگیره هرچی که مربوط به کامپیوتر بازار کار دارع
من میخام آموزشش رو رایگان بزارم واقعیت تازع پیج زدم و نمیخام دوره اینا بفروشم چون خودم خیلی سختی کشیدم دوس دارم چیزی که میدونم و بلدم رو در اختیار کسایی که دوس دارن یادش بگیرن بزارم
من میخواستم دوره های برنامه نویسی ثبت نام کنم میخواستم ببینم کدومش بهتره برای کار و درامدمدرک دانشگا ...
اصلا مهارت فقط و فقط مهارت مدرک و حتی پولیم میشه خرید اصلا به این متکی نشو که کدوم بازار کار دارع به کدومش علاقه داری مهم اینه همه شون بازار کار دارن مهم اول علاقه اس