2777
2789
عنوان

دخترا لبوبو گرفتم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 129 پست
خلاصه کلام من حمایت از تولید داخلی هست . عروسک یک نمونه از خرواره

برای حمایت از تولید داخلی باید دولت تورم رو کاهش بده 

هیچ چیزی به اندازه تورم ضربه نزده به اقتصاد چه به معیشت چه به تولید

تولید کننده ای که ورشکست شده بود میگفت اگه رو قیمت جنسام نکشم خودم ضرر میکنم همه چیز گرون شده مواد اولیه گرون هزینه تعمیر دستگاه و خرید دستگاه گرون حقوق کارگرو باید افزایش داد تا بتونه تو این تورم زندگی کنه و.... وقتی رو قیمت جنسام میکشم مردم نمیخرن که مردم هم حق دارن چون تورم زیاده از خیلی از خرجاشون میزنن

منم موافقم که تولید تو ایران باید رونق بگیره ولی لازمه این کار اول از هرچیز  مهار تورمه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

آمار خریداران این عروسک ترند گواهی دیگری میدهد

چه اماری؟ 

بعضی از بزرگسالان هم به عنوان یه وسیله جالب که خوششون اومده خریدنش و ترند شده جالب شده براشون خریدنش 

خیلی از کودکان هم خریدنش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه کلام من حمایت از تولید داخلی هست . عروسک یک نمونه از خرواره

ولی نمیشه گفت مردم هیچ جنس خارجی نباید بخرن

بعضی کالاها در ایران تولید نمیشن یا به خوبی مشابه خارجی نیستن یا از مشابه خارجی گرون ترن یا.... 

همین عروسک لبوبو تو ایران تولید نمیشد باید از خارج وارد میکردن 

کلا نمیشه کشور هیچ وارداتی نداشته باشه گاهی هم به دلایل سیاسی مثل گرفتن حمایت از یه کشور دیگه ازش جنس وارد میکنن

ولی نمیشه گفت مردم هیچ جنس خارجی نباید بخرنبعضی کالاها در ایران تولید نمیشن یا به خوبی مشابه خارجی ن ...

درس شرایط عادی حرف شما قابل قبوله

ولی الان شرایط جنگ اقتصادی و تحریم و شرایط جنگی هست. 

درس شرایط عادی حرف شما قابل قبولهولی الان شرایط جنگ اقتصادی و تحریم و شرایط جنگی هست.

خیلی هم شرایط وحشتناکی نیست الان 

الان خیلی هم با چند وقت پیش شرایط فرق نکرده

12 روز جنگ شد و اتش بس شد میگن ممکنه دوباره جنگ شه ولی شایدم نشه 

الان مثل قبل شرایط عادیه 

ایران قبلا از کشورهایی کالا وارد میکرد که الانم داره ازشون کالا وارد میکنه چون اون کشورها تحریمش نمیکنن مثل چین همین عروسک لبوبو هم چینیه 

خیلی هم شرایط وحشتناکی نیست الان الان خیلی هم با چند وقت پیش شرایط فرق نکرده12 روز جنگ شد و اتش بس ش ...

جنگ‌ بعدی قطعا اتفاق میفته 

زمانش هم دور نیست

جنگ موجودیتی جنگ آخرالزمان. کاش فرماندهان اقتصادی هم مثل فرماندهان نظامی بودن.

جنگ‌ بعدی قطعا اتفاق میفته زمانش هم دور نیستجنگ موجودیتی جنگ آخرالزمان. کاش فرماندهان اقتصادی هم مثل ...

از کجا میدونید چنین جنگی به زودی رخ میده؟