shadmehramm مدیر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 عنوان آقا هستم در جوابش چی بگم | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست سلام ب همکارم ک دارم باهاش آشنا میشم بهش میگم بزار برسونمت. اسنپ نگیر خودشم دلش میخواد ولی باز نمیزاره 🤦امروز پیام داده اینو میگه 👇.اخه من با تو بیام درست نیس جلو بشينمعقبم بشینم حس خوبی ندارم توهین میشه بهت انگار اسنپمی😐 چی جواب بدم بهتره ؟؟؟ اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸 1404/07/10 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صفا1234 عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 393 خب بنظرم حقیقتا صندلی جلو معذب هستن..ولی خب عقب نشستن نمیدونم چجوری فکر کردن که توهین بحساب آوردن...شایدم خیلی خجالتین...شما دیدیدشون و شخصیتشونو میشناسید..
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 باز شمایی😂😂 مگه میشناسید منو🤣😂 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 راستش من احساسی به اون خانم ندارم و اگه جوابی بدم براساس احساسی که الان دارم شاید جواب بدم و این برا ... اهان ممنونم آره بگید اشکال نداره ممنون میشم اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
جوان_مودب عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 4366 خب ظاهرا خيلی هم خوشش میاد که باهات بیاد بگو بشین عقب ناراحت نمیشم
chgtjk عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6956 اهان ممنونم آره بگید اشکال نداره ممنون میشم خانواده هاتون از این آشناهایی شما با خبرن؟ این سوال رو از این جهت میپرسم که چون شاید خانواده هاتون خبر ندارن برای طرف مقابلتون سخته البته این نظره منه ها
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 خانواده هاتون از این آشناهایی شما با خبرن؟ این سوال رو از این جهت میپرسم که چون شاید خانواده هاتون خ ... خیلی ممنونم نه هنوز خبر ندارن.البته من چندبار خواستم خبر بدم و بخانوادم و ب ایشون هم گفتم ک ب خانوادش بگه یا حداقل بزاره مادرم با مادرش صحبت کنه ولی ایشون قبول نکرد میگه تا وقتی از همدیکه قطعی نیستیم نه کسی نفهمه .ایشون هنوز بهم جواب قطعیشو نداده اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 طیطو چی😐 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
h98ـarash عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 34 اگر کمی صبر کنید تا آشنایی کامل تر بشه و حداقل نامزدی صورت بگیره و بعد برسونیدش بهتره . در واقع الآن نسبت خاصی با هم ندارید غیر از این که همکارید و اون خانم هم حق داره معذب باشه.
setare2611 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1756 مگه میشناسید منو🤣😂 اره چندین دفعه اومدی اینکار تکرار کردی اینو چی بگم الان چی کار کنمخدایی چندسالته این نیز بگذرد....
chgtjk عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 6956 خیلی ممنونم نه هنوز خبر ندارن.البته من چندبار خواستم خبر بدم و بخانوادم و ب ایشون هم گفتم ک ب خانواد ... انشاءالله هرچی که صلاح هست برای هر دوی شما رقم بخوره
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 انشاءالله هرچی که صلاح هست برای هر دوی شما رقم بخوره مرسی ازتون ان شاءاللع برای همه و شمام همینطور باشه🌸 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
shadmehramm مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2849 اره چندین دفعه اومدی اینکار تکرار کردی اینو چی بگم الان چی کار کنمخدایی چندسالته خخخ خب خدایی شما بهتر میدونید چون دوسش دارم نمیخوام حرکتی بزنم ک اشتباه باشه و ناراحت بشه ،، یا ازدستش بدم برا همین اینجا میپرسم دیگه . بالاخره یه چیزایی هم یاد میگیرم 😂۳۱ سالم اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
setare2611 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1756 خخخ خب خدایی شما بهتر میدونید چون دوسش دارم نمیخوام حرکتی بزنم ک اشتباه باشه و ناراحت بشه ،، یا ازد ... سنت هم کم نیست 😊بهترین کار میکنی این نیز بگذرد....