2777
2789
عنوان

آقا هستم در جوابش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من احساسی به اون خانم ندارم و اگه جوابی بدم براساس احساسی که الان دارم شاید جواب بدم و این برا ...

اهان ممنونم آره بگید  اشکال نداره ممنون میشم

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اهان ممنونم آره بگید اشکال نداره ممنون میشم

خانواده هاتون از این آشناهایی شما با خبرن؟ 

این سوال رو از این جهت میپرسم که چون شاید خانواده هاتون خبر ندارن برای طرف مقابلتون سخته 

البته این نظره منه ها 

خانواده هاتون از این آشناهایی شما با خبرن؟ این سوال رو از این جهت میپرسم که چون شاید خانواده هاتون خ ...

خیلی ممنونم نه هنوز خبر ندارن.

البته من چندبار خواستم خبر بدم و بخانوادم و ب ایشون هم گفتم ک ب خانوادش بگه یا حداقل بزاره مادرم با مادرش صحبت کنه 

ولی ایشون قبول نکرد میگه تا وقتی از همدیکه قطعی نیستیم نه کسی نفهمه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایشون هنوز بهم جواب قطعیشو نداده 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اگر کمی صبر کنید تا آشنایی کامل تر بشه و حداقل نامزدی صورت بگیره و بعد برسونیدش بهتره . در واقع الآن نسبت خاصی با هم ندارید غیر از این که همکارید و اون خانم هم حق داره  معذب باشه.

ان‌شاءالله هرچی که صلاح هست برای هر دوی شما رقم بخوره

مرسی ازتون ان شاءاللع برای همه و شمام همینطور باشه🌸

اره چندین دفعه اومدی اینکار تکرار کردی اینو چی بگم الان چی کار کنمخدایی چندسالته

خخخ 

خب خدایی شما بهتر میدونید 

چون دوسش دارم نمی‌خوام حرکتی بزنم ک اشتباه باشه و ناراحت بشه ،، یا ازدستش بدم  

برا همین اینجا میپرسم دیگه . بالاخره یه چیزایی هم یاد میگیرم 😂

۳۱ سالم