2777
2789

نمیتونستی نیاز جنسی منو برطرف کنی😑😐 

ی لحظه حس کردم ادم نیستم  و منو فق به عنوان برده جنسی میخواسته واقعا دلم خونه

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

بگو زر نزن بابا

عمو جانی که نبودی

یه خروس هسته خرمای ایرانی هستی 

شرط میبندم اندازه انگشتای یک دست تا الان نتونسته به ارگاسم شما حتی نزدیک بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی زناشویی متشکل از چند عنصره ، ارتباط جنسی ، عشق و علاقه ، احترام 

هر کدوم نباشه بقیه ش هم خراب میشه 

شما ممکنه همسر خانه دار خوبی باشی ، یا مادر خوبی برای بچه هاش باشیی ولی تو اتاق راضی نبوده ، ایشون میتونست با شما این مسئله رو عنوان کنه ، خیانت دلیل داره ولی از روی ناخوداگاه نیست ، کاملا انتخابیه که یک نفر بخواد خیانت کنه ، درسته که ایشونم دلیلشو گفته ولی در هر صورت نامردی کرده 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

چقدر سخت امیدوارم هیچ کس همچنین چیزیو تجربه نکنه اینکه بشینی باشوهرت درمورد خیانتش صحبت کنی اونم هول بودنشو انکارنکنه،امیدوارم دلت آروم بشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

بگو زر نزن باباعمو جانی که نبودییه خروس هسته خرمای ایرانی هستی شرط میبندم اندازه انگشتای یک دست تا ا ...

دقیقا من با اینکه چندشم میشد و خودمو در نطر نمیگرفتم همیشه در خدمتش بودم ولی اینم جوابم

دقیقا من با اینکه چندشم میشد و خودمو در نطر نمیگرفتم همیشه در خدمتش بودم ولی اینم جوابم

طلبکار باش

اون حیوون رو نقره داغش کن

ایراداشو بکوب تو صورتش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چقدر سخت امیدوارم هیچ کس همچنین چیزیو تجربه نکنه اینکه بشینی باشوهرت درمورد خیانتش صحبت کنی اونم هول ...

داریم جدا میشیم مهم نیست