2777
2789
عنوان

غذا چند شب پیش برای مهمونام عکس😀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 99 پست
خب شام دعوت بودن اونم سفره پر و پیمون واقعا ژامبون کالباس اضافه است و هماهنگی نداره.

من اینجوری دوست دارم عزیزم و همش هم خورده شد 

وقتی از ۶ میان تا ۲ شب 

مسلما باید همینجوری باشه پذیرایی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیزم❤️❤️❤️😘

خدا نکنه. قربونت بشم 

الهی همیشه شاهد خوشحالیت باشم ـ. 💝💝💝💘😍😘

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

خدا نکنه. قربونت بشم الهی همیشه شاهد خوشحالیت باشم ـ. 💝💝💝💘😍😘

مرسی عزیزم❤️❤️😘همچنیننن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چندساله خانه داری، من ایناروبلد نیستم اصلا

۵سالی میشه عزیزم

عکس نگرفتممم یادم رفت🥲😂عزیزم سینه مرغ مکعبی برش بزن با نمک و فلفل و سیر رنده شده و زردچوبه مزه دار ...

دمت گرم خوشگلم.خیلی باسلیقه ای من ازین جور چیزا بلدنیسم 😂😂😂کلممم ببخشا زحمتت میشه،دونه دونه اون مزه هارم توضیح میدی؟ژامبون و خیارشور و زیتون و....دیگ‌چیا هستن توسیخ چوبی؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

دمت گرم خوشگلم.خیلی باسلیقه ای من ازین جور چیزا بلدنیسم 😂😂😂کلممم ببخشا زحمتت میشه،دونه دونه اون م ...

عزیزم❤️شما هم حتما کلی هنرمندی 

نه عزیزم چه زحمتی زیتون،دو نوع ژامبون،گوجه گیلاسی،پاستیل،مغزیجات،پفک(اسنک پنیری)،چوب‌شور،توت فرنگی،پرتقال،کوکتل،چیپس 

تو سیخ چوبی گوجه و کوکتل هست 

عزیزم❤️شما هم حتما کلی هنرمندی نه عزیزم چه زحمتی زیتون،دو نوع ژامبون،گوجه گیلاسی،پاستیل،مغزیجات،پفک( ...

قربونت برم‌من،مرسیییی عزیززززززم ممنونم🥰😘😘

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

قربونت برم‌من،مرسیییی عزیززززززم ممنونم🥰😘😘

فدات❤️❤️