2777
2789

یکی از دوستای شوهرمه یکی دوباره رفت و امد داشتیم  من از خانومش خوشم نمیاد .. مخصوصا بعدش یه حرفی شد بدتر 

حالا هم شوهرم گفت باز خونشون دعوتمون کرده باید بریم ولی کسی به من زنگ نزده از طرفی من فردا با خواهرم برنامه ریزی کردیم بریم بیرون شهر   تا ۸ ۹  شبم نمیام میگه هروقت اومدی 

بچه مدرسه ای هم دارم ولی کلا نمیخوام برم .. چیکار کنم؟ 

اصن دوست دارم یه کاری کنم قط رابطه بشه ... راهکار بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بذار شوهرت هم ادم حسابت کنه

باید به اونا میگفت به خانمم بگم بعد خبر میدم توام میگفتی من نیستم میخوام برم بیرون و منتفیه

حالا که شوهرت سرخود شده و میخواد زورت کنه بگو باشه بعد از اینکه کارم تموم شد میام اما دقیقه نود بهش پیام بده کارم طول میکشه نمیرسم بیام الانم گوشیم داره خاموش میشه و بعدشم گوشیتو خاموش کن اینجوری قشنگ میسوزه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دیگه شما به هر کسی نتونی صادقانه و صمیمانه حرفت رو بزنی، به همسرت باید بتونی بزنی.

بدون جبهه گرفتن، بدون بازی درآوردن بگو که مایل به معاشرت با این اشخاص نیستی و تمام.

به همسرت بگو لطفا خودت قضیه رو خاتمه بده،ممنونم.