2777
2789
عنوان

الان بابام بهم گفت عقده ای بی حیا

178 بازدید | 20 پست

فقط بخاطر اینکه عصبانی شد

دلیلشو اصن یادم نیست چون من چیز خاصی نگفتم بهش فقط گفتم پودر کیک بگیرین میخوام کیک درست کنم

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر  🩸🔪=مزاحم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا😐

البته تو همین موضوع پودر کیک بود دعوامون

ولی عجیبه راست میگی😂💔

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر  🩸🔪=مزاحم

دقیقا دیروزم به من گفت هر کی جای من بود بیرونت می‌کرد از خونه فقط برای اینکه من گفتم بی رحمانه راجب ظاهر بقیه نظر میدی. چون خیلی دلم ازش شکسته انقد بهم گفته زشت

درصورتی که همه جا به ادبم و اخلاق خوبم میشناسنم 

واقعا نمیدونم مشکلشون چیه

حتما چیزی دیده توی ذهنش تصوری پیدا کرده ازت و الان به زبون آورده 

نمیگم تو مشکلی داری ها ولی ممکنه از لباس پوشیدن یا آرایش یا حرفی اشتباها فکر بدی در موردت کرده باشه 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

عادیه منم بابام چند باری تو دعوا بهم گفته ج.نده :) ولی خب من دیگه بدم اومده ازش

من دوستش دارم

ولی فقط باهاش راحت نیستم که حرفامو مستقیم بهش بگم

چرا پدر و مادر های ایرانی انقدر سمی ان؟ **اکثرشون **

نه بابام اینجوری نیست

فقط بخاطر مسائلی خیلی وقته اعصابش داغونه

دقیقا دیروزم به من گفت هر کی جای من بود بیرونت می‌کرد از خونه فقط برای اینکه من گفتم بی رحمانه راجب ...

منم مث توعم

حجابمم خیلی خوبه

حتما چیزی دیده توی ذهنش تصوری پیدا کرده ازت و الان به زبون آورده نمیگم تو مشکلی داری ها ولی ممکنه از ...

من لباسام خوبن با حجابم هستم