2777
2789
عنوان

الان شوهرم بهم گفت خواهرم چندساعت دیگه قراره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 44 پست
دقیقای جور کامنت میذارن انگار من شمربن ذی الجوشنمباورکن خودشون دو روزم حوصله خانواده شوهرشونو ندارن

خداییش حق داری

رو نده بابا

الان آدم حوصله خودشو هم نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چه عجیبه تا حالا ندیدم خواهر شوهر خونه برادرش بمونه

اینا براشون مهم نیست 

منم آدم بداخلاقی نیستم و هیچوقت با مهمانم بدرفتاری نمیکنم

اما خب من برای رفت و امد  قاعده و قانون خودمو دارم 

سر زده خونه کسی نمیرم

تو این گرونیا برای شام یا ناهار خونه کسی خودمو دعوت نمیکنم مگر اینکه اون شخص خودش دعوتم کنه

سر زده و بدون اطلاع ابدا جایی نمیره

۹۹ درصد مواقع اینجوریم که تا دعوتم نکنن جایی نمیرم مگه اینکه عیادت از کسی باشه ک اونم حتما تماس میگیرم قبلش جویای حالش میشم و اگر دیدم اوضاع نرماله و میشه برم بهشون میگم فلان روز میام دیدنتون اونم برا ی ساعت نه اینکه چتر بشم رو طرف برا شام یا ناهار یا کلا مزاحمشون بشم

اگرم برم شهرای دیگه مسافرت و خانواده شوهرم اصرار کنن ک بیاین خونمون و دوست داشته باشن بمونیم فقط در ی شب یا دوشب

خوشم نمیاد طولانی مدت بمونم خونه کسی و خودمو بی عزت کنم!

اگر مهمان باشم تو خونه هاشون،محاله ک مهمان دعوت کنم و باعث زحمت میزبان بشم

من رو اینا و خیلی چیزای دیگه طولانی میشه نوشتنشون و آداب معاشرت هستن، حساسم و خانواده شوهرم دقیقا برعکس عمل میکنن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش حق داریرو نده باباالان آدم حوصله خودشو هم نداره

اینا براشون مهم نیست 

منم آدم بداخلاقی نیستم و هیچوقت با مهمانم بدرفتاری نمیکنم

اما خب من برای رفت و امد  قاعده و قانون خودمو دارم 

سر زده خونه کسی نمیرم

تو این گرونیا برای شام یا ناهار خونه کسی خودمو دعوت نمیکنم مگر اینکه اون شخص خودش دعوتم کنه

سر زده و بدون اطلاع ابدا جایی نمیره

۹۹ درصد مواقع اینجوریم که تا دعوتم نکنن جایی نمیرم مگه اینکه عیادت از کسی باشه ک اونم حتما تماس میگیرم قبلش جویای حالش میشم و اگر دیدم اوضاع نرماله و میشه برم بهشون میگم فلان روز میام دیدنتون اونم برا ی ساعت نه اینکه چتر بشم رو طرف برا شام یا ناهار یا کلا مزاحمشون بشم

اگرم برم شهرای دیگه مسافرت و خانواده شوهرم اصرار کنن ک بیاین خونمون و دوست داشته باشن بمونیم فقط در ی شب یا دوشب

خوشم نمیاد طولانی مدت بمونم خونه کسی و خودمو بی عزت کنم!

اگر مهمان باشم تو خونه هاشون،محاله ک مهمان دعوت کنم و باعث زحمت میزبان بشم

من رو اینا و خیلی چیزای دیگه طولانی میشه نوشتنشون و آداب معاشرت هستن، حساسم و خانواده شوهرم دقیقا برعکس عمل میکنن

اینو ک قطعا میگمینی همیشه بهشون میگماااااا ولی کلا محل نمیزارنوقتیم میخوان بیان ب شوهرم میگن نه ب من ...

خب وقتی سرزده داره میاد نیاز‌ یه. تمیز کاری نیس بهشم میگی نمیدونستم میای وگرنه اینجا تمیزتر بود شامم یچیز مختصر بذار یکمم سنگین برخورد کن

خب وقتی سرزده داره میاد نیاز‌ یه. تمیز کاری نیس بهشم میگی نمیدونستم میای وگرنه اینجا تمیزتر بود شامم ...

اینم امتحان میکنم ولی مطمئنم براشون مهم نیست

کلا اینا اینجور فک میکردن ک با ازدواج ما دوتا 

دیگه ۶ ماه از سال مادر شوهرم بیاد اینجا تفریح کنه

منکه بی محلی کردم بهشون دیگه ی ماه میمونه وگرنه ب این آسونیا دست بردار نیستن

اینم امتحان میکنم ولی مطمئنم براشون مهم نیستکلا اینا اینجور فک میکردن ک با ازدواج ما دوتا دیگه ۶ ماه ...

اووف‌ اینا دیگه کین چرا تمیز کاری میکنن اینا والا صابخونن بیان کمکت بپزن بشورن مهمون نیستن که

اینا براشون مهم نیست منم آدم بداخلاقی نیستم و هیچوقت با مهمانم بدرفتاری نمیکنماما خب من برای رفت و ا ...

حق با شماست من هم مثل شما هستم حتی خونه پدر ومادرم هم بدون دعوت نمی‌رم ولی خوب چه میشه کرد به خاطر یک مهمون که نمیشه زندگی زن و شوهری رو تلخ کنیم

اووف‌ اینا دیگه کین چرا تمیز کاری میکنن اینا والا صابخونن بیان کمکت بپزن بشورن مهمون نیستن که

چون باهاشون مث مهمان برخورد میکنم و احترام میذارم بهشون و مثل مهمان نمیزارم کار کنن زیاد راحت نیستن بمونن و معذب میشن

حالا تو فکر کن اگر بذارمشون کار کنن و بشورن و بپزن چی میشه!!!😂😂😂اون وقت دیگه کلا اینجان😐

اخه ی بار مامانش گفت تو مث مهمان برخوردمیکنی باهامون

هی میگی شما مهمانید خودم ظرفارو میشورم و...

ما دوست داریم کار کنیم ک زیاد بمونیم😐😐😐😐

منم نگفتمش بیا طولانی بمون

فقط گفتمش بده ک بهتون احترام میزارم؟؟؟! 

اینجور رفتار میکنم ۱ ماه میمونه،بذارم کار کنن دیگه خیلی راحت میشن نصف سال اینجان

حق با شماست من هم مثل شما هستم حتی خونه پدر ومادرم هم بدون دعوت نمی‌رم ولی خوب چه میشه کرد به خاطر ی ...

اره دیگه باید کنار اومد ولی خب سخته

انشالله که خواهر شوهرت فردا می‌ره ،فکر نکنم نامزدش راضی بشه زیاد بمونه بلاخره تازه وارد هست ومعذب

فردا ک محاله بره

امیدوارم شنبه برا نامزدش کاری پیش بیاد ک مجبور شه ببرش