چجور کارایی مثل اومدن تعمیرکار به خونه، اسباب کشی، گرفتن کارگر رو انجام میدید؟ من هیچ وقت به تنهایی این کارا رو نکردم. خیلی بی عرضم از این نظر شما برای این چیزا چکار می کنید؟ یه کم بگید امیدوار شم.
خانوادم شهر دیگه زندگی میکنن. نمی تونن برای این چیزا کمکم کنن و نمی تونم تا ابد بهشون رو بندازم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه باید بگم نینی یار این تاپیک رو پاک کنه. خیلی زشت شد
بهم نخندید ولی من اوایل که همسرم فوت شده بود زنگ میزدم تعمیر وار به پسرم نیگفتم زنگ بزن ببین بابا تزدیکه اونم تیزبود بدون هماهنگی قبلی نیفهنید میرفت میومد نیگفت گفته ۱۰دقیقه دیگه میام.ولی الان پسرم بزرگه دیگه تعمیرکارراحت نیاد
بهم نخندید ولی من اوایل که همسرم فوت شده بود زنگ میزدم تعمیر وار به پسرم نیگفتم زنگ بزن ببین بابا تز ...
اره منم شده گاهی از این چاخانها بگم😆😆😆
یادمه واسه نصب پکیج جدید خواستن بیان گفتم باید یه ساعتی بیاین که همسرم خونه باشه اونا هم هماهنگ کردن وقتی اومدن میگفتم مادرش همین الان حالش بد شده رفته ببینه چیه😁😁😁