2777
2789

برو پیش دکتر سرحدیان . من واس لیزر میرم خیلی راضیم، یک نفر از دوستان هم واس زگیل رفته بود راضی بود

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام جاش بمونه و تویه جلسه برمیداره؟

والا نمیدونم، فکر کنم اره، بزنگ ازشون بپرس خیالت راحت شه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
😂👋👋👋

نمیدونم چی بود یادم نمیاد یه سال پیش خواهر رفت پیشش یه پور باهاش بود

حالا تو لیست دکترا بگرد هرکی پور با فامیلیش بود اونو بگیر خوبه    

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
واسه برداشتن خال رفتین پیشش؟

نه من خودم نرفتم ولی دکتر حاذقیه همه ازش تعریف میکنن

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من بوکان م ولی بری پیش یه دکتر پوست واست در بیاره من اسم یه دکترو میدونستم الان یادم رفته

برای امضات خیلی دلم شکست... امیدوارم خدا زودتر ی نی نی خوشگل بذاره تو دامنت 💋🌹