2777
2789

پسرم رو گفتار درمانی میبرم..

و من بشدت بخاطر مسئولیت زیاد خونه حواس پرتم متاسفانه 

حالا اینا یه هفته قبل، زمان کلاس رو به من گفتن که کلاسشم نیم ساعته ست و من فراموش کردم و نرفتم ..گفتن باید پول کلاس داده بشه سیستمیِ دولتیِ و از این حرفها و من حساب کردم و گفتم لطفا سری قبل یکی دو ساعت مونده بهم یادآوری کنید گفتن باشه ولی نکردن

یه هفته گذشت و من باز فراموش کردم ،هزینه کلاس هم ۴۰۰ تومنه شما باشید میدید یا نه ؟!

نه نمیدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم چون نوبت رزرو کردی باید یه مقداریش رو بدی به عنوان جریمه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بله چون نوبت گرفتین

خصوصی از اینم بدتره ..این جور جاها و مشاوره وقتی وقت میگیری دیگه به کسی نوبت نمیدن و هزینه ش با شماست .از اون ور جلسه ت مثلا ۱۰ دقیقه بیشتر بشه باید پول اضافه تر بدی ..شما چطور یادت میره ..بعد از جلسه که میای .جلسه بعدی رو بنویس رو کاغذ بچسبون رو یخچال تا یادت نره ..من یه کاغذ همیشه میچسبونم و کارا و نوبتا و قسطا و همه چیزا رو روش مینویسم