2777
2789

من خودم میگم همه آدم ها زیبا هستن بدون استثنا ٔ اما صورت گرد یا گونه دار یا زاویه فک دار رو دوست دارم 

چشم فرق نمی‌کنه کوچیک باشه یا بزرگ فقط ارتباط خوبی برقرار شه

ابروهای کشیده و لب غنچه ای!

این دختره هم خیلی خوشگله نیست به نظر شما؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوشگله

منم لب غنچه ای خیلی دوست دارم هی با میکاپ واسه خودم درست میکنم شکل بینی برام خیلی مهمه و چشم ابروی های کشیده

زاویه فک دوس ندارم صورت باید ظریف و بدون زاویه باشه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

به نظرت معیار زیبایی چی می‌تونه باشه؟!

ترکیب زیبا.... ولی تو فرهنگ ما پوست روشن موهای پر و لخت مژه‌های بلند پشت چشم بلند بینی و لب متناسب و به قول شما صورت گرد یا زاویه دار جزو معیارهای زیبایی هستن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

صورت زاویه دار چشم درشت مخصوصا مشکی

ابرو های پر یکم کشیده

موی فرررر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من ابروم کشیده پرپشت هست 🤓

ابرو های منم کشیده و بلنده فقط دوست دارم یکم بره رو به  بالاتر

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

عهههههه من اینارو دارم

خودمم دارم بجز موی فر

موهام حالت داره

البته قد بلندو جانداختم😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️