2777
2789
عنوان

8 کیلو تو یک هفته کم کردم🥴

423 بازدید | 24 پست

خیلی ضعیفه شدم ۵۵ کیلو بودم الان شدم ۴۷ اصلا برای قد و سن من مناسب نیست از اون بدتر تو‌ اقدامم هم هستم اشتهام داغونه یعنی من یک کف دست نون بخورم تا شب سیر سیرم 😭😭

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولی رژیم نگرفتی با سرعت وزن کم کردی و به سرعت هم باز وزنت برمیگرده

اصلاااا زور بزنم شاید ماهی ۱-۲ کیلو اضافه کنم اونم به سختی 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

خوشبحالت من ده کیلو اضافه وزن دارم یکساله میخوام کم کنم نمیتونم فقط سه کیلو موندم برسم به هشتاد خاک تو یرم اراده ندارم 😭😭😭😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خوشبحالت

برای ۱۷۰ و سن ۲۴ اصلا خوب نیست یک چوب کبریت در نظر بگیر اون منم

خوشبحالت من ده کیلو اضافه وزن دارم یکساله میخوام کم کنم نمیتونم فقط سه کیلو موندم برسم به هشتاد خاک ...

چرا نمیایید تاپیک ما؟

باهم کالری شماری میکنیم کم میکنی عزیزم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خوشبحالت من ده کیلو اضافه وزن دارم یکساله میخوام کم کنم نمیتونم فقط سه کیلو موندم برسم به هشتاد خاک ...

من تو کم کردن استعداد فراوان دارم ولی اضافه کردن خودمو بکشم نمیتونم 

برای ۱۷۰ و سن ۲۴ اصلا خوب نیست یک چوب کبریت در نظر بگیر اون منم

شما هم کالری شماری کن عزیزم 

وزن ضرب در ۴۰ میشه مقدار کالری روزانت برای چاق شدن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من تو کم کردن استعداد فراوان دارم ولی اضافه کردن خودمو بکشم نمیتونم

من برعکس تو 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اصلاااا زور بزنم شاید ماهی ۱-۲ کیلو اضافه کنم اونم به سختی

رژیمت چی بود 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

من نمی دونم اینهمه علم پیشرفت کرده خب بیان ببین تو بدن شما چه اتفاقی میفته که اشتها ندارید همون وامونده رو برا ما هم تجویز کنن خب 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم