الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم میخواد بمیرم بعد بشم یه باد آروم یه نسیم برم رو شونه ی اون کسی که واقعا دوستش دارم اما برام ممنو ...
یه کلیپ تو اینستا دیدم
روز عروسی یه عروس دوماد خارجی بودن،جلو هم بودن داشتن پیمان نامه ازدواج رو میخوندن یه پروانه اومد اول نشست رو لباس عروس بعد روپیشونیش انگار بوسید بعد رفت نزدیک پیشونی دوماد حس اینو میداد که پیشونی عروس دوماد رو بوسید بعدم پرواز کرد رفت🥲🥹همه میگفتن این حتما روح یکی از عزیزانشونه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عقیدهی شخصی؟با مرگ همه چیز برای شخص تمام میشود. اما چیزی از بین نمیرود. دوباره به شکلی به چرخهی ...
این تناسخ رد شده.. مگر اصلا همچین چیزی از نظر عقلی درسته... اونی که قتل کرد. یا مال حرام خورد بعد به چه شکل به دنیا بر میگرده🤔فقط حرف خدا واضح و روشن هست.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻