من یه زن متاهل شاغلم که با همسرم به مشکل خوردم مسئله اینه که تمام کارای خونه صفر تا صدش با منه و همسرم هیچ کمکی نمیکنه از طرفی علاوه بر اینکه تمام خرج و مخارج خودم از لباس و پوشاک تا بهداشت و درمان و آرایش و رفت و آمد و.... صفر تا صد هزینه هام با خودمه تقریبا نصف مواد خوراکی خونه رو هم میخرم اگه وسیله ای هم توی خونه خراب بشه یا نیاز باشه من باید بخرم و هزینه های همسرم برای زندگیمون کلا مواد خوراکی ضروری خونه است با قبص آب و برق همین، وقتی هم بهش میگم چرا کمکم نمیکنی من از سر کار باید بیام بدو بدو غذا درست کنم خونه تمیز کنم و... میگه مگه چیکار میکنی کار خونه چیزی نیست که !! هیچ وقت زبونش به تشکر نچرخیده تازه واسه همون مواد غذایی ضروری هم که واسه خونه میخره مدام سرم منت میزاره، به نظرتون چیکار کنم با این زندگی ؟
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه خواهر شوهردارم بعد۲۵ سال زندگی شکایت کرده بخاطر بی مسئولیتی همسرش ایشون نه خرج خونه میداد نه درست حسابی سرکار میرفت تمام مخارج زندگی وبچها رو دوش خواهرشوهرم بود