2777
2789

بعضی وقت ها انقد فکر شیطانی به ذهنم میرسه میگم خدایا فقط نجاتم بده فکر تلافی فکر همه چی تو رو خدا فوش بارونم نکنید میخوام یه موضوعی رو بگم ...مثلا شبا گوشیش رو خاموش میکنه میزاره تو ماشینش میگه دوستام زنگ میزنن بیدارمون میکنن همین قد ضایع یا مثلا اون سری میخواستم چند تا فایل بگیرم بعد هر چقد تلاش میکردم خط خودم وارد تلگرام نمیشد شمارشو زدم گفتم یه کد اومده بده دانلود کنم سریع خروج میزنم گفت نه چیز خصوصی دارم بعد نه قیافه ی آنچنانی نه قدی نه هیکلی ...من با دوستام چند روز پیش رفتم کافه نمیگم خشگلم عمل دارم ولی میگن خشگلی ولی من اصلا این نظرم نیست...بعد پسره صاحب کافه به دوستم که باهاش دوست بود خیلی پسر خفن و پولدار و خشگل بعد درومده بود شمارشو نوشته بود تو فنجون آیس لته نوشته بود برای خانوم شال مشکیه با من بود تا دیدم عصبی شدم بدون اینکه حساب کنیم زدیم بیرون منظورم اینه من اینطوری بعد شوهرم اینطوری خوبه همه چیش مثلا با اینکه وضعش خوب نیست ولی خسیس نیست ولی خب میدونم یه کار هایی میکنه شبا دیر میاد خونه ساعت ۲ ۳ شب هر چقد هم تلاش میکنم درست نمیشه خسته شدم منم دلم یه همدم میخواد بخدا دیگه بریدم من همش ۲۱ سالمه جوونم سنی ندارم تا میرم بیرون انقد انقد چشا رومه ولی من شوهرمو دوس دارم واقعا توانم بریده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💔🙂

دوست قشنگم من کلی سختی کشیدم ولی امیدوار بودم ازدواج میکنم خوشبخت میشم بعد ها همسرم ب قدری ازارم داد ک دلم برا مجردیم تنگ میشه و میگم اون موقع خیلی اوضاعم بهتر بود و در کل بهت بگم جهنمی رو تجربه کردم ک فقط مرگ میتونه نجاتم بده

وارد خیانت نشو تو منجلاب گیر میفتی هیجوقت آرامش پیدا نمیکنی ، بنظرم با یک مشاور درمیون بزار

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗