2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاخدا شماها به چیاگیر میدین😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐توافق محو شدم ناموصا

دست منم بگیر باهات بیام

یعنی طرف وقتی دنبال بهونه اس میتونه بگه چرا زمین مربعی نیس

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

نه اصلا تو مشکل نداری پسره مشکل داشت که کمربند نبسته بود واقع شرطای ازدواج چه مسخره شده لنگ کمربندیب ...

گفتم ک همه‌چیزش اوکی بود خونه ماشین و شغلم داشت

اگه تا این حد حساس هستید به نظرم بیخیال ازدواج بشید، چون هرچی بیشتر شما به اینجور مسائل وارد بشید همسرتون هم مثل شما رفتار میکنن توی همع مسائل شما وارد میشن و رسما زندگی براتون سخت میشه،  نظر شخصی خودم رو بعداز ۱۴ سال زندگی با کسی که مثل شما بود رو گفتم

منم بار اول شوهرمو دیدم ی کتونی بد رنگ پوشیده بود خورد تو ذوقم. ولی وقتی ازدواج‌کردیم. قیمت کفش و کتونی هاشو دیدم. فهمیدم من بد سلیقم ن اون 

واقعا ی کمربند معیار نمیشع. حد اقل پنج بار دبگ ببینش بعد ایزاد بگیر 

دست منم بگیر باهات بیامیعنی طرف وقتی دنبال بهونه اس میتونه بگه چرا زمین مربعی نیس

خب نمیخایی چرا گیر دادی به‌کمربند ینی هربهونه ای تو عمرم شنیده بچدم جز این😂😂😂

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

😂😂😂باید تجدید نظر کنم

دیگه دیر شده شما همین که امروز به سلامتی از سر کار برگشت بگو از این به بعد کمربند نبسته پاتو از خونه بزاری بیرون مهرم و حلالت نمیکنم🤣🤣🤣

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج