2777
2789
مثبت کاذب داره مدیکور مخصوصا بعد نیم ساعت اکثرا هاله میندازه واسه منم انداخت ماه پیش

مال من در جا انداخت بابا، کاش نیم ساعت بعد مینداخ

حالم ازش بهم میخوره

اصلا بعد از اون مثبت کاذب کمرم شکست😑

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

عزیزم فردا دوباره یکی با یه مارک دیگه بزار اگه قبل از ده دقیقه دوتا خط شد مثبته،انشالله که مثبت میشه،مال من سه روز قبل از موعدم یه هاله ی خیلییی کمرنگ انداخت

و خدایی که در این نزدیکی است.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ماه پیش برا منم این طوری شد یعنی بیبی چک بعد دو ساعت هاله کمرنگ میشد . البته من دو روز بعد از عقب افتادن پریود زدم. بعدش بعد از 5 روز عقب انداختن آز دادم که بتام زیر صد بود. دکتر گفت خیلی پایینه تکرارش کن بع از 48 ساعت منم تکرار کردم شده بود 23. آخرش هم تشخیص دادن خارج رحمی بوده شاید. سونو واژینال هم رفتم باز نتونستن تشخیص بدن گفتن شاید خارج رحمی بوده. منم دیگه کاری نکردم 48 ساعت بعد آز دادم شد15 بعدش پری اومد. الانم منتظرم ببینم این ماه خبر خوش بارداری رو به همسرم میدم یا نه. من 6 ماه پیش یه سقط خود به خودی تو هفته هفت داشتم با این که هم ضربان داشت و هم یه روز بعد از پریود بتام 1035 بود ولی نشد که بمونه