2777
2789

یه پسره هست یه سال دنبالمه هر وقت میرم بیرون میخاد بهم یچی بگه قیافش خیلی منفیه هر وقت میدیدمش ازش میترسیدم یروز تنها بودم اومدم بیاد تو راهم و من برگشتم داشتم میرفتم خونه اومد یچیزی گفتو رفت من اصن متوجه نشدم و همش درگیر شدم ببینم چی گفته بهم ، هرجور شده ایدیشو پیدا کردم و پیامش دادم و گفتم منم و اینا حرف زدیمو گفت از من خشش میاد و این چیزا و ازم خواست خوانوادمو دور بزنم حالا باهاش برم بیرون تنهایی دوری بزنیم 

از یک لحاظ من تو یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم و همه همو میشناسن میفهمین چی میگم که ینی چیزی بشه ابرو ریزی میشه، منم اولین بارم بود با هم شهریم صحبت میکردم 

وقتی گفت ک باید باهم دور بزنیمو اینا من گفتم نه من نمیام و دوس ندارم با ماشین جایی بریم اصلنم بهش اعتماد نداشتم و فقط ۲ روز صحبت کردیم 

از یه طرف من تو خوانواده ای بزرگ شدم اینجور کارا رو بد میدونم و خودمم جرعت رفتن با پسره رو نداشتم 

نظرتون چیه خوب کاری کردم یا ن خدایی وقتی خوندین جوابمو بدین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه به حرفش نکردی عالیه 🙂 ولی کاش پیامم نمیدادی بهش 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اینکه در شهر بزرگ بودی و این چیرا بد نبود برای خانواده ات ام میگفتن کار خوبی کردی۱۸سالگی اصلا وقت ای ...

ممنونم  ، شاید واقعا بعضی ها با خوندن این تاپیک فکنن من خیلی امروزی نباشم ولی من واقعا همچین ادمی نیستم و ابروم برام مهمه

همه پیامامو پاک کردم و حساب اینستاگرامم پاک کردم که چیزی نمونه حتی اسمم بهش نگفتم

اشکال نداره خودتو درگیرش نکن اگر دوباره اومد سر راهت محلش نده و راهتو کج کن کلا نادیده بگیرش مخصوصا که میگی منفیه یه وقت برات دور از جون دردسر ساز نشه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اشکال نداره خودتو درگیرش نکن اگر دوباره اومد سر راهت محلش نده و راهتو کج کن کلا نادیده بگیرش مخصوصا ...

اره من خیلی کوچولوام نسبت ب اون درسته ۱۸ سالمه ولی خب اون بلاخره پسره همش میترسیدم ازش ک منو یجا گیر بیاره ، خودش ک میگفت همچین ادمی نیست

اره من خیلی کوچولوام نسبت ب اون درسته ۱۸ سالمه ولی خب اون بلاخره پسره همش میترسیدم ازش ک منو یجا گیر ...

به پسرا و حرفاشون اعتماد نکن سعی کن تنهایی هم زیاد بیرون نری به حست اعتماد کن 

اینکه مردم چی میگن مهم نیست و ۱۸سالکی در هرحال اشتباهه در رابطه رفتن

خیلی خشحالم که فک میکنم کاره درستی کردم 😅 خودمم میدونم هنوز سنم برای این کارا و چیزا کمه و یهو ممکنه گول حرفاشونو بخورم

خیلی خشحالم که فک میکنم کاره درستی کردم 😅 خودمم میدونم هنوز سنم برای این کارا و چیزا کمه و یهو ممکن ...

درست رو بخون دنبال پیشرفت خودت باش

زبان رو تقویت کن

اگه نمیتونی کلاس زبان بری با گوشی زبان بخون