2777
2789
بیا بخونیم خب

دوس دارم ولی حس و حالش نیس☹

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معمولا تلویزیون بلافاصله بعد از اذان نماز رو پخش میکنه؛ خیلی دقیق و با آرامش میخونن؛ هم صبح هم ظهر و هم مغرب؛ میتونی ضبط کن و چند دور نگاه کن تا ملکه ذهنت بشه؛ التماس دعا🙏

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

نماز ضهر، نیت کن چار رکعت نماز ظهر بعد الله اکبر بگو یعد حمد وتوحید بخون بعد برو رکوع ذکرش سبحان ربی الاعلی وبحمده هست بعد پامیشی میگی سمع الله لمن حمده ودرحین گفتن الله اکبر میری سجده، ذکر سجده سبحان ربی الاعلی وبحمده هست بلافاصله میشینی الله اکبر میگی وسجده دوم به همین صورت، رکعت دوم بهمین نحوه فقط قنوت اضافه داره، رکعت سوم وچهارم هم بجای دوسوره، ذکرهای سبحان الله والحمدلله ولااله الا الله والله اکبر هست آخر رکعت دوم وچهارم هم تشهد وسلام رو بخون، قنوت وشاد وسلام روبرو تو نت متنش میاد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اره لطفا.خدا خیرت بده.همون ظخرو بگو.رکعت دوم ب بعد چ کنم

خب رکعت اول و دومش دقیق مث صبحه

رکعت سوم سه باراینومیخونی(صبحانه الله والحمدالله ولا الهه اللاهو ولله اکبر)شایدتو املاش کمی غلط داشته باشم

بعد ک سه بارگفتی میری رکوع بعد دوبارسجده

دوباره بلندمیشی دوباره همینطور..اخرسرم تشحد و سلام

فقطاینوبدون رکعت دوم فقط تشحد میدی سلام نمیدی چون نمازهنوزادامه داره،چهاررکعته دیگه

نمازمغربم رکعت دومش فقط تشحد رکعت سوم همینجور صبحانه الله و.....بعد تشحد وسلام

اگر نماز خوندی منو خیليییی دعا کن لطفا، یه مشکل بزرگ دارم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من همیشه میخونم یه آرامشی میگیرم که نگو

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی