2777
2789

میشه براش دعا کنید بتونه مدرسه بره به زودی خودم ببرمش؟؟؟😰😰😰😰😰😰😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مشکلی داره که نمیخوام بیان کنم یه مشکل بزرگ ....

میشه ۴۰ نفر دعا کنن از ته دلشون بلکه دختر منم بتونه مدرسه بره و دل من مادر شاد بشه؟؟؟؟

برام مهمه ۴۰ نفر بشه...😭😭😭😭

هر کسی دید یه حمد بخونه برای مدرسه رفتن دخترم لایک کنید منم بخونم براتون😰😰😰😰😭😭🤣🤣🤣🤣

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

من خوندم عزیزم.ایشااله زودتر خوب بشه.ولی خنده های آخر تاپیکت فکر ونم اشتباه تایپی باشه

عزیزم پاک میکنی کامنتت رو که تاپیک رو حذف کنم

درسته اشتباهه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خوندم عزیزم.ایشااله زودتر خوب بشه.ولی خنده های آخر تاپیکت فکر ونم اشتباه تایپی باشه

ممنونم عزیزم

بله اشتباه شده 

والا تا الان گریه کردم اشک ریختم

و دخترمو تو خواب بوسش کردم😭😭

ممنونم عزیزمبله اشتباه شده والا تا الان گریه کردم اشک ریختمو دخترمو تو خواب بوسش کردم😭😭

عزیزم ایشااله خوب میشه خدا بزرگه.من نمیدونم مشکلش چیه ولی برای خدا کاری نداره.

ببخش من بلد نیستم کامنتمو پاک کنم

💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...