2777
2789

میشه براش دعا کنید بتونه مدرسه بره به زودی خودم ببرمش؟؟؟😰😰😰😰😰😰😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مشکلی داره که نمیخوام بیان کنم یه مشکل بزرگ ....

میشه ۴۰ نفر دعا کنن از ته دلشون بلکه دختر منم بتونه مدرسه بره و دل من مادر شاد بشه؟؟؟؟

برام مهمه ۴۰ نفر بشه...😭😭😭😭

هر کسی دید یه حمد بخونه برای مدرسه رفتن دخترم لایک کنید منم بخونم براتون😰😰😰😰😭😭🤣🤣🤣🤣

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

من خوندم عزیزم.ایشااله زودتر خوب بشه.ولی خنده های آخر تاپیکت فکر ونم اشتباه تایپی باشه

عزیزم پاک میکنی کامنتت رو که تاپیک رو حذف کنم

درسته اشتباهه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم عزیزم.ایشااله زودتر خوب بشه.ولی خنده های آخر تاپیکت فکر ونم اشتباه تایپی باشه

ممنونم عزیزم

بله اشتباه شده 

والا تا الان گریه کردم اشک ریختم

و دخترمو تو خواب بوسش کردم😭😭

ممنونم عزیزمبله اشتباه شده والا تا الان گریه کردم اشک ریختمو دخترمو تو خواب بوسش کردم😭😭

عزیزم ایشااله خوب میشه خدا بزرگه.من نمیدونم مشکلش چیه ولی برای خدا کاری نداره.

ببخش من بلد نیستم کامنتمو پاک کنم

💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...