2777
2789
عنوان

یه چیزی بگین من از غصه خوردن برای اینکه ازدواج نکردم دست بردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد ازدواج نکردی دیگه مجبور نیستی هرسال ساعت شش پاشی بچه ها رو بفرستی مدرسه بعد پیر بشی با زایمان همش موقعخرج کردن دست ودلت بلرزه وقتی میری عروسی با حسرت نگاه لباسهای خوب بقیه کنی ولی چون تو متاهلی باید به فکر کرایه خونه بلشی

ب این فکر کن شبا ک سر رو بالشت میذاری دغدغه ی خانواده شوهر نداری نگران بچهات نیستی از هفت دولت ازادی ...

همش درسته 

منم سعی داشتم با عشق ازدواج کنم اما نشد و مدام به اینکه بهم خورده فکر می کنم و به نظرم دیگه توانایی عاشق شدن ندارم

همش درسته منم سعی داشتم با عشق ازدواج کنم اما نشد و مدام به اینکه بهم خورده فکر می کنم و به نظرم دیگ ...

اگه دو طرفه بود ازدواج میشد دیگه پس نبوده غصه ازدواج نکردن نخور اصلا چیزی از دست ندادی ب نظرم 

خوب شد ازدواج نکردی دیگه مجبور نیستی هرسال ساعت شش پاشی بچه ها رو بفرستی مدرسه بعد پیر بشی با زایمان ...

آره واقعا این سختی هارو داره 

مهمه آدم با یکی ازدواج کنه که سختی مالی نکشی

خونه پدرم واقعا راحتم فقط تنهام

وای وای بخاطر تنهایی ازدواج نکن که به بدترین شکل ممکن تنها تر میشی فکر پیش هم نشستین ن اون میاد سمتت همش تو گوشیه خرس گنده منتظره تو بری سمتش ن تو بخاطر غرورت میری اون لحظه فاتحه خودت رو بخون چون نری ام فرداش قهر میکنه چرا نرفتی این شد زندگی؟:/