2777
2789
عنوان

تو خابگاهم میخام گریه کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست
هیچوقت نمیتونم با خوابگاه و آدمای مختلف تو یه اتاق کنار بیام🙁🥲واقعا سختهشرایط عوض کردن اتاقت رو ند ...

نه نمیتونم

امشبم این دوستم خیلی یهویی بد حرف زد کلا تو دلم خالی شد خیلی بد

هر کدوم برا یه شهری هستن ، هرکدوم یه فرهنگ مختلف دارن

هرکس یه لهجه و زبون متفاوتی دازه

خیلی سخته خیلی

باز الان بهم گفت نیخوای برو امور خابگاه بگو عوض کنن اتاقتو 

خیلی حرفش تلخه

کلا ادم سردی هست خیلی اذیت شدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدی، من اگر برگردم به عقب خونه میگیرم برای خودم

توانایی هزینه هاشو ندارم

یه اتاقه بدون پنجره بدون هیچی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اتاق عوض کردن خیلی راحتهکافیه بین خودتون توافق باشه، همینپس تا اولاشه دنبال کسی بگرد.ولی از اشنایی ب ...

نه ثبت نام تو سایته

نمیشه 

یه روز کلا وقت دادن هرجا رو میخواید بگیرید وقتش بره اجازه نمیدن مگه مشکل جدی باشه

وای. اصلا ازشون خوشم نمیاد اصلا.

این دختزه هم باهام بد حرف زد بد زده تو ذوقم

نه نمیتونمامشبم این دوستم خیلی یهویی بد حرف زد کلا تو دلم خالی شد خیلی بدهر کدوم برا یه شهری هستن ، ...

عزیزمم🥲واقعا شرایط سختیه🫂

چند روز صبر کن شاید با هم کنار اومدید🤦🏻‍♀️

عزیزمم🥲واقعا شرایط سختیه🫂چند روز صبر کن شاید با هم کنار اومدید🤦🏻‍♀️

دوستم رو چی کنم

نمیخام اینجوری ازم ناراحت بشه.

بخدا منم حالم بد بود ک خیلی غر زدم 

اصلا نمیخاستم یهو قاطی کنه

وقتتو بیشتر تو دانشگاه کتابخونه لابی دانشکده سلف نمازخونه تفریح بیرون بگذرون برا خواب برو اتاق

ای دوست عزیز🥲❤️

ناراحتم به اندازه یه اتاق ۱۶ متری

ای دوست عزیز🥲❤️ناراحتم به اندازه یه اتاق ۱۶ متری

ببین خابگاه مث چسب میمونه بری توش دلت نمیخاد بری بیرون دیگ، ولی بدون ک همین چند ساله که قراره کلی وقت بگذرونی و با دخترا بری مسخره بازی یا وقت داری تو کتاب خونه درس بخونی و کلا شهر مقصد رو بگرد و لذت ببر مهم نیست هم اتاقیت کیه، مهم اینه که بتونی شب رو تا صبح مسالمت امیز سر کنی.بعدشم عوض کردن اتاق سخته . یکی ازون اتاق مگر اینکه بره و دوستت بیاد پیشت. تو مراسمات خوابگاه شرکت کن. باشگاه خوابگاه استفاده کن. دوست جدید پیدا کن

دقیقا حالتو می فهمم منم بیست ویک سال پیش یه شب بارونی بخاطر رفتاربد هم اتاقیم تاصبح گریه کردم داشتم خفه می شدم تاصبح باکاپشن تو حیاط زیر بارون نشستم اما کم کم عادت کردم وفهمیدم آرامش و راحتیمو به وجود کسی وابسته ندونم و اینکه باید بتونم باافراد مختلف باسلیقه های مختلف کناربیام نه اینکه دربرابرشون موضع بگیرم وخودمو اذیت کنم

چه اتفاقی افتاده بود که اونشب اینطوری برات سخت شد

اختلافات رایج تو خوابگاه مثلا سر نظافت وخرید وآشپزی واین چیزا

ترم اول بودم بعدا دیگه یادگرفتم بیخیال باشم وانقد خودمو درگیر رفتار هرکسی نکنم