2777
2789

من خودم مال اصفهانم ولی این چند روز از اخلاق خوبشون کیف کردم حتی یجا ما اشتباه رفتیم با ماشین راه بندون شد با خوشرویی راهو برامون باز کردن همین اتفاق اگه تو شهر خودم بودهیشکی کوتاه نمیومد ادرسم که میپرسیدیم باحوصله توضیح میدادن من اصلا شرمنده این همه اخلاق شدم طبیعتو ابو هواشونم که دلمو برد من بعد مدتها این سفر و اومدم و تا مدتها هم نمیتونم جایی برم خاطره خوبی برام ساخت این شهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم.گرگان خیلی دوس دارمدلم خواست الان ناهارخوران بودیم چادر میزدیم حالشو میبردیمدیگه فکر نمیکنم بشه ...

ما الان بالاتر نهار خورانیم بارون میاد شدید جاتون خالی

آره ملم عید رفتیم گرگان اصلا شمالِ اونجا تو یه لول دیگه س

ارزومه یروز شده یه خونه کوچیک اینجاها زندگی کنم باور کن از خشکیو الودگی اصفهان هممون مریض شدیم 

ما الان روستای زیارتیم صاحب اینجا عین مامانبزرگم باهامون مهربون بود خیلیم منصف بود تو کرایه

روستای توریسته ، البته مثل شهر شده.خوبه شانستون بارون اومد ولیمتاسفانه ۲۰روز قبل گرگانم گرم بود