2777
2789
عنوان

چقدر من پشمکم آخه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 60 پست
بزار بگم ماشین من که هر روز هم خرابه و تو تعمیرگاه هستبا حقوق ماهانم خرج یه شب یاروعع😂😁

دیگه معلومه از خودش نیست واز باباشه وخوشبحالش😭😭😂

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه معلومه از خودش نیست واز باباشه وخوشبحالش😭😭😂

نه بابا باباش پولدار نبوده 

اون زمان بیت کوین خریده بوده و دلالی و اینا مثلا یه زمین و ده سال پیش با یه جارو برقی از این بزرگا هست مال خودش کرده بوده 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

نه بابا باباش پولدار نبوده اون زمان بیت کوین خریده بوده و دلالی و اینا مثلا یه زمین و ده سال پیش با ...

جاروبرقی ازتین بزرگا چیه من نفهمیدم

من فقط ارامش میخام ک اونم بی شک پول براوردش میکنه ولی دیگه قسمت

اره بابا آرامش فقط با پول برقرار میشه 

به نظرت به داداشم بگم به یارو بگه که من یه باغ دارم سه میلیارد اینا میارزه بگه بهش که از من بخره؟

به نظرت قبول میکنه؟

بعد به بی‌پولی خوردم

میگم اون باغ رو بفروشم دیگه درک

اره بابا آرامش فقط با پول برقرار میشه به نظرت به داداشم بگم به یارو بگه که من یه باغ دارم سه میلیارد ...

اگه اون معامله گره اره بگید چرا ک نه عزیزم ایشلا مشکلت حل شه ونیازی ب این کار نباشه

اگه اون معامله گره اره بگید چرا ک نه عزیزم ایشلا مشکلت حل شه ونیازی ب این کار نباشه

به نظرت بخاطر چهل پنجاه تومن باغ سه میلیاردی رو بفروشم؟