2777
2789

فامیل نیست ولی رفت و آمد خانوادگی با هم داشته باشین 

زشت نیست ؟ ممکنه حاشیه ساز شه؟ 

خیلی دوستش دارم ولی از اونجایی روابط توی سن سال ما اکثرا بی سرو ته هستن نمیدونم بگم یا نه 

اگه قبول نکنه ممکنه داستان شه 

اگه قبول کنه بعدش جدا شیم باز ممکنه داستان شه 

چکار کنم بنظرتون ؟

نوشتی کاربر آقا که کاربرای خانم سرعتی بیان نظر بدن؟

درست فکر کردی

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

نوشتی کاربر آقا که کاربرای خانم سرعتی بیان نظر بدن؟درست فکر کردی

😂😂😂

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا علی بگو و برو جلو 

ولی چون فامیلید یه مقدار مخفی کاری باید داشته باشید 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

داداش گفتم که فامیل نیستیم

خب دیگه چه بهتر

۲۰ سالمهچجوری مثلا ؟ مستقیم بگم بهش ؟

اول یکم زبون بازی کن ، ببین چی جواب میده.