2777
2789
عنوان

اقا بیایید بگم برادر شوهرم چی گفت داره میسوزههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه رو ساختیم  رفتیم زیرش من میدیدم هرروز برادر شوهرم میومد میگف خونه دادیم بهتون من جدی نمیگرفتم و حرفیم نمیزدیم 

الان چار ماهه اومدم زیر خونه نیومده بگه مبارکتون باشه وقتی وسایلو اوردیم نیومد کمکون من نمیگم بیاد کمکمون اما داداششه مگ ادم چی میخاد ت دنیا بجز خوشبختی برای عزیزاش؟

باز هم چیزی نگفتیم همسرم معامله ماشین میکنه راش یکم دوره گفتم ب خالم نزار پسرت شب بره شب بیاد فریتادم شوهرمو مدرک ارایشگری بگیره ک ی مغازه دارن جفت خونمون ک اون مغازه رو بزنه

من چند بار حالت گوشزد گفتم تا امشب ک رفتیم خونشون برادر شوهرمم اونجا بود خالم ب شوهرم گف دیگ نرو نمایشگاه اذیت میشی ک‌منم گفتم تا وقتیه ک ارایشگاه هشو بزنه ک برادر شوهرم گف نمیدیمش منم گفتم نمیدیمش نه خالم بم میدش گف ما ی خونه دادیم بهتون همون بستونه گفتمش عا ک بقیش ت ببری 

گف خودم نزاشتم بفروشنش واسه جای خون برا خودمه

منم ب همسرم گفتم ک فردا میری جو میخری میبری میریزی ت زمینا میگی ک اگ بحث زور گفتن باشه منم زور دارم 

ب نظرن چیکار کنیم؟

من چند بار حالت گوشزد گفتم تا امشب ک رفتیم خونشون برادر شوهرمم اونجا بود خالم ب شوهرم گف دیگ نرو نما ...

بیچاره خالت نمرده سر مال ومنالش دعواست

فکر کن یه عمر کار کنی زحمت بکشی بعدش...

خالت دلش به هرکی  بخواد میده به هر‌ی بخواد نمیده

یه تنه شدی وکیل کل اموال بدبختا

اینو که خوندممیخوام بهت بگم احساس میکنم کمی پر توقع هستی عزیزم

به همون اندازه ک ب ما دادن دو برابرشو دادن ب برادر شوهرم جدا از اینکه خوردو خوراکشو اینا میدن 

هرچی ک دادن ما گفتم مرسی نه غر زدیم ن چیزی اما هرروز هرروز میاد میگ‌خونه دادیم بهاون