الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا سه ماه باید جلوگیری کنی تا اسپرم جدید تولید بشه و اینکه تند تند تخلیه بشه که اسپرمهای قبلی زود از بین برن مکمل اسپریژن هم خیلی خوبه ما اینار و رعایت کردیم بعد ۹ ماه از عمل همه چی عالی شد
من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
مادر نظر گرفته بودیم به احترام امام حسن جان ،اسم پسرمونو حسن بذاریم منم وقتی این تاپیکو مینوشتم تو دلم گفتم به احترام آقا امام حسن دومین نظر انشاءالله درست درمیاد و شما هم ف.ال نیکو رو رقم زدی
هه ممنون انشاءالله که خیر بشه فقط چرا جلوگیری کنم بره به بدنم مشکلی ایجاد میکنه مگه؟
نه بخاطر این میگم که تواین مدت باردار نشید چون اسپرم های مشکل دار درحال تخلیه هستن باردار بشید ممکنه خدانکرده مشکلی باشه بازم همه اینا نظریه ست من خودم رعایت کردم
من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
عزیزم واریکوسل دو طرفه بود؟؟بخیه جذبی هستش؟؟چن روز استراحت کرد همسرت؟؟چه مراقبتهایی انجام دادی از د ...
نه یه طرفه بود گلم طرف دومش از کار انداخته بود...نه جذبی نبود ولی تا یه هفته خوب خوب شد روز اول که پاشد خودش اومد خونه با داداشش بعد روزای بعد یکم خم نمیتوانست بشه باید پاچه های شلوارشو میزدم بالا تا بتونه بره دستشویی ولی کلا جای عمل زیر شکم هست میتونه خودشو بشوره اینا و تو یه هفته که استراحت کرد مامانش چیزایی مثل سوپ و حلیم و بولاماج و کلا غذاهای نرم میداد که نفخ نکنه شکم اذیت بشه آب هویج و سیب میگرفت براش و اینکه بعد۵روز که اومدیم خونه خودمون خودم هر شب کیسه یخ میدم میذاره رو اون تخم مرغها و و دوسین ناشتا بهش میدم آجیل بهش میدم و اگه تونستی خرنوب بگیر دم کن بده بهش بخوره وگرده نخل و عسلم بده ژل رویال بده بخوره و همچنین جینسینگ و عسل هم بده انشاءالله زود باردار میشی