2777
2789

یه دسته گل ژیپسو بود برا تولدش داده بودم حالا میخواستیم بذیم از گل خشکامون تابلو درس کنن به مادرشونرم گفتم بده گفت همشون له شده بود گرذاشته بودم تو نایلون انداختم دور

گل خشکا نمیمونن که🙁🙁🙁حالا اتفاقا ژیپسو ها خوب میمونن من همه گلامونو نگه داشتم 

عقدیم خونه خودمون نرفتیم

نامزدم ب مامانش گف اشکالی نداره  اونم یه ببخشیدم نگف گف اگه لازمتونه بخریم😐😐😐😐😐انگار ن انگار یادگاریه

چ واکنشی ب همسرم نشون بدم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت نینداخته دور که به اون واکنش نشون بدی .مادرش کار اشتباه انجام داده .‌‌از قبل باید بهش میگفتی همچین تصمیمی داری که اون هم بی خبر اندازه دور که اگر خبر داشت قطعا برات نگه می‌داشت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اون از این فانتزی بازیای جدیدا سر رنمیاره قطعا سر یه گل اعصاب خوردی درست نکن ولی رو هم بهش نده

فامتزی بازی چیه میگم تولدش هدیه داده بودم باید نگه میداشت چطور مامان من و من نگه داشتیم حتی گلای خشک سیاه شده 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

شوهرت نینداخته دور که به اون واکنش نشون بدی .مادرش کار اشتباه انجام داده .‌‌از قبل باید بهش میگفتی ه ...

هدیه داده بودم بایدم نگه میداشت غیر از تصمیممون کلا

حتما خرد میشده میریخته زمین خونش کثیف میشده شاید به انرژی منفی گل خشک اعتقاد داره

😂