2777
2789
عنوان

هماتوم دربارداری

130 بازدید | 17 پست

ایا خطرناکه یا برطرف میشه کیا این مشکل وداشتن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم....با قرص جذب میشه نگران نباش

من خودم ندارم واسه خواهرم پرسیدم اون الان ۱۴ هفته اش وتوسونو مشخص شد هماتوم داره گاهی لکه بینی داره ودکتر بهش دارو داده وگفته باید فقط استراحت کنه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

اون لک بینی که میگن واسه پسره بی دلیل یک باره میادو میره..و معمولا ماه ۴و ۵ بارداریه...این هماتومه فرق داره دوستان😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گفتن به احتمال زیاد پسره 

اوخ امان از دست این دودولیا

نازوادا زیاد دارن 

ان شاالله که چیزی نیست بهش بگو زیاد ب خودش فشار نیاره و با مشورت دکترش از شیاف پروژسترون  استفاده کنه 

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا