2777
2789
عنوان

واقعا به چه امیدی صبا از خواب پامیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام اهداف با پول محقق میشه حتی اگه هدفت خرید یه چیپس باشهیکم منطقی باشید

نه. نه. من به چیپس نیازی ندارم. تو هم نداری. همچنین خونه و ماشین. ما جسم نیستیم که هدفمون جسم باشه. 

هدفت چیه؟

ساینس..

من دیوونه ی این مسیرم 

ولی توی شرایط بد مالی هم دارم رنده میشم واقعا وضعم گفتنی نیست ولی ب طرز دیوانه واری ادامه میدم

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

نه. نه. من به چیپس نیازی ندارم. تو هم نداری. همچنین خونه و ماشین. ما جسم نیستیم که هدفمون جسم باشه.

اینایی ک تومیگی و تو چهارده سالگی میخوندم

بزرگ شدن یادت مبده واقع بین باشی

بعدشم خونه ماشین نیازی نیست برو تو خیابون بخواب غذا نخور

فقط قبلش خرما اماده کن بیابیم بخوریم

عاشقم❤️

من خوده پاتریکم هم خلمهم از عنکبوت میترسمهم‌ بخور بخواب(البته سنگم ندارم بخورم)سنگ ندارم زیر پتو کلف ...

تو خونه حوصلت سر نمیره ؟

من خسته شدم از خونه و بخور بخواب حالم دیگ بد شد

عاشقم❤️

اینایی ک تومیگی و تو چهارده سالگی میخوندمبزرگ شدن یادت مبده واقع بین باشیبعدشم خونه ماشین نیازی نیست ...

حالت خوبه عزیزم؟ حس میکنم کمی گرفته ای. اگر دوست داشتی میتونیم باهم صحبت کنیم. من میشنوم حرفاتو اگه دوست داشتی ♥

هدفــم دیگــ

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

والا انگیزه ای نداره بیدار هم نمیشم صبحااز خدامه همین فردا از خواب بیدار نشم

خدا نکنه منم ازین دعاها زیاد کردم

مثل بقیه دعاهام برآورده نشد متاسفانه

عاشقم❤️