nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 عنوان خانمای مذهبی لطفا بیاین 128 بازدید | 16 پست تا چندسالگی پسربچه میشه جلوش لباس باز پوشید باز ک میگم ن خیلی باز شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀 1404/07/09 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17180 تا موقعی که حس کنی حساس نشده دیگهما خودمون همیشه تیشرت شلوار یا شلوارکیم ولی از موقعی که مدرسه رفت دیگه با من که خواهرشم نمیبریم حموم با مامانم میره و مامانم لباس میپوشه چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 منظورت مشخص نیست از باز چیه مثلا لباس کوتاه یا شلوارک خیلی کوتاه یا لباس چسبون شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 تا موقعی که حس کنی حساس نشده دیگهما خودمون همیشه تیشرت شلوار یا شلوارکیم ولی از موقعی که مدرسه رفت د ... من حس میکنم شلوارک هم نباید بپوشم😂 شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 تا۱۰سالگی ن بابا خیلی دیره برا خودش مردی میشه ک 🥲 شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 ما از اول نمیپوشیم یعنی از نوزادی ؟ شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17180 من حس میکنم شلوارک هم نباید بپوشم😂 من شلوارکم زیاد کوتاه نیستگشاد و راحتیه و تا زانو میپوشونهببین خودت پسرت چقدر حساسهکنجکاوی میکنه یا نهحالا ما زیاد مهم نیست ولی قسمتای دیگه مثل سینه ما اصلا معلوم نمیشه چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 من شلوارکم زیاد کوتاه نیستگشاد و راحتیه و تا زانو میپوشونهببین خودت پسرت چقدر حساسهکنجکاوی میکنه یا ... اها عزیزم درسته الان ۷ ماهشه هنوز نمیدونم شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 دقیقاحمام هم با لباس حتی من دخترمو با لباس میبردم از ۳ سالگی هم مستقلش کردم تو حمام منم فکر میکنم تو ذهنش میمونه امروز ی لباس جدید پوشیدم فقط ساق پام مشخص بود معذب شدم جلو بچه ۷ ماهه 😂😂 براهمی برام سوال شد شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68477 خودشون بد نگاه میکننبابام خدا بیامرز سنش زیاد بود بعد میرفتن اون زمانا حموم عمومی بعدا خانما به مادربزرگم گفتن اینو دیگه نیار بد نگاه میکنه زنارو قدیما میگفتن یارو ممیز شده
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17180 اها عزیزم درسته الان ۷ ماهشه هنوز نمیدونم کلا سعی کن زیاد باز نپوشی دیگعپسر بچه یکم حساسهماهم میگم نهایت باز بودنمون تو خونه شلوارک تا زانوعهالبته چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17180 اها عزیزم درسته الان ۷ ماهشه هنوز نمیدونم عزبزم خیلی حساس نشوپسرته محرمتهراحت بپوشفقط ناحیه های خصوصی زیاد معلوم نباشه دیگه چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️