2777
2789
عنوان

لطفا بیاین🙃🙏

64 بازدید | 12 پست

خانوما من کلاس خیاطی میرم

قراره فردا یقه انگلیسی رو یادبگیرم 

امروز دومدل پارچه خریدم

مخمل کبریتی سبز یشمی 

میکرو رنگ شتری

کدوم پارچه به کودوم مدل میاد؟

اگه خودتون هم مدل دارین بفرستین

میخوام یکیش یقش انگلیسی بشه

سلام 

امروز با دیدن عکسها متوجه شدم ک چقدر دلم برای محفلمون تنگ‌ شده واقعا 

امیدوارم روز به روز این محفل گرم و صمیمی بزرگ و بزرگتر بشه 

این پیام برای ابراز دلتنگی یک محفل کتابخوانی چطوره؟؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکیه خوبه ولی پشتش رو هم قد جلوش بگیر

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خب با کدوم پارچه بدوزمسبزه یا شتریه؟

سبز