2777
2789

دو هفته پیش برای از شیر گرفتن دخترم اقدام کردن ی روز شیر نخورد ولی شبش شیر خورد بعد فرداش تب کرد و اسهال شد دیگه بهش شیر دادم تا خوب شد حالا دیروز دوباره قطعش کردم از صبح تا شب ولی شبش باز شیر خورد حالا امروز از صبح تب داره . میخواستم ببینم ربطشون به هم چیه . و حالا از شیر گرفتنو ادامه بدم یا دوباره کنسلش کنم

من تواینترنت خوندم که اگه بعد قطع شیردهی اگه بچه اسهال شد دوباره بهش شیر بدین تا خوب شه ولی تب و نمیدونم،احتمالا از فشار روحیه ک به بچه وارد میشه ،من خودم دپهفتس گرفتم خیلی اذیت شد بچم اما تب واسهال نداش،خواهرم ک گرفته بود بچش تب کرد و برده بود کتر بهش گفته بود خیلی بی رحمی که یهو بچه رو ازشیرگرفتی و روح و روانشو بهم ریختی،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب تا صبح شیر میخورد . البته دیشب گرم بود کولر روشن کردیم میتونه از باد کولر مریض شده باشه؟

شاید سرماخورده،مگه کجا هستین ک کولر میزنین😮

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
سلام مامان دينا جان دختر گلتون رو از شير گرفتين ميشه تجربتون رو بگيد لطفا

سلام عزیزم راحت ترین کار دنیا بود اصلا اونطوری که بقیه میگفتن نبود . به نوک سینه هام زردچوبه مالیدم هی میومد میگفت شیر بده نشونش میدادم میگفت نمیخوام تا ۳ روز بعدش از سر افتاد