2777
2789

بپرسید تا جایی که بتونم راهنمایی‌تون میکنم✨ 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مهربون ممنون میشم به من کمک کنی 

من همسرم اعتیاد به شیشه داره پارسال یبار رفت کمپ باز درگیر شد 

سر کار نمی رفت خیلی اوضاع بد داشتیم خودم‌میرفتم سر کار 

آخرش صاحب خونه بیرون کرد ما رو 

الانم نزدیک ۵ ماهه وسایلم انباری گذاشتم 

خودمم خونه پدرمم چون پول پیش نداشت نتونست خونه بگیره 

منم دیگه خسته شدم واقعا چجوری میتونم طلاق بگیرم 

راستی خودش هیچ کسی رو‌نداره نه خونه نه خانواده 

حتی گوشی ساده هم نداره 

ما یکی ازم کلاه برداری کرد حالا خونشو توقیف کردیم چقدر طول میکشه ما به پولمون برسیم؟ 

یعنی مراحل کارشناس بردن و فروش خونه و ....؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

سلام ی خانواده پدرشون فوت ک میکنه فقط یکی از بچها ک دختر هم بوده ازدواج کرده بوده چند سال بعدش وقتی بقیه ی بچها میخواستن ازدواج کنن بقیه خواهر برادرا میان رضایت میدنو امضا میکنن ک بخشی از ارث رو بفروشن و بفرستنشون خونه بخت

الان برای تقسیم ارث پسرا قبول ندارن ک چیزی ک فروخته شده ارث خودشون بوده و میگن ک باید از چیزایی ک باقی مونده بین خواهر برادرا تقسیم بشه

الان حکم چیه دقیقا؟خب اون دختری ک اول از همه ازدواج کرده بود هیچی تا حالا از ارث پدرش بهش نرسیده

سلام مهربون ممنون میشم به من کمک کنی من همسرم اعتیاد به شیشه داره پارسال یبار رفت کمپ باز درگیر شد س ...

وقتی اعتیاد همسر ثابت بشه میشه از دادگاه درخواست طلاق داد. شما میتونید با مدارکی مثل برگه کمپ یا شهادت شهوت (خانواده، همسایه ها) اعتیادش رو اثبات کنید. 

چون ترک نکرده و دوباره درگیر شده، دادگاه اینو دلیل جدی برای طلاق میدونه 

بهتره یه وکیل یا مشاور حقوقی حضوری هم ببینید تا سریع تر کارتون پیش بره 

وقتی اعتیاد همسر ثابت بشه میشه از دادگاه درخواست طلاق داد. شما میتونید با مدارکی مثل برگه کمپ یا شها ...

شهادت خانواده خودم رو قبول میکنن 

راستی همسرم‌حقوق بگیر بنیاد شهید هست به نظرت میتونم یک‌چهارمش رو بگیرم برای مهریه چون چیز دیگه ای نداره 

ما یکی ازم کلاه برداری کرد حالا خونشو توقیف کردیم چقدر طول میکشه ما به پولمون برسیم؟ یعنی مراحل کارش ...

وقتی خونه کسی که کلاهبرداری کرده توقیف میشه مراحل معمولا اینه : 

اول دادگاه دستور توقیف میده و کارشناسی قیمت خونه انجام میشه (معمولا ۱ تا ۳ هفته) 

بعد خونه به مزایده گذاشته میشه و فروخته میشه (ممکنه ۳ تا ۶ هفته طول بکشه بسته به شرایط و تعداد متقاضی ) 

بعد از فروش پول حاصل طبق حکم دادگاه به طلبکاران تقسیم میشه 

پس مجموعا از توقیف تا رسیدن پول معمولا بین ۱ تا ۳ ماه طول میکشه اما شرایط خاص میتونه طولانی تر کنه . 

سلام ی خانواده پدرشون فوت ک میکنه فقط یکی از بچها ک دختر هم بوده ازدواج کرده بوده چند سال بعدش وقتی ...

وقتی دختر اولی با رضایت بقیه ارثش رو فروخته و پولش رو برای خونه بخت برده، سهمش به اون معامله تعلق گرفته و دیگه حق مطالبه اون بخش رو نداره. بقیه ارث پدر هم بین بقیه خواهر و برادر ها تقسیم میشه 

شهادت خانواده خودم رو قبول میکنن راستی همسرم‌حقوق بگیر بنیاد شهید هست به نظرت میتونم یک‌چهارمش رو بگ ...

بله شهادت خانواده خودت میتونه کمک کنه که اعتیاد همسرت رو اثبات کنی 

و در مورد مهریه، چون همسر چیز دیگه ای نداره و حقوق بگیر بنیاد شهید هست معمولا میتونی تا یک چهارم حقوقش رو برای مهریه دریافت کنی .البته دادگاه ممکنه کمی کم و زیاد کنه ولی پایه قانونی داره 

وقتی دختر اولی با رضایت بقیه ارثش رو فروخته و پولش رو برای خونه بخت برده، سهمش به اون معامله تعلق گر ...

جهاز دختر اول از ارث نبوده

چون خود پدر در قید حیات بوده از درامد و اینجور چیزای خودش ب دخترش جهاز داده

من میخواستم ببینیم بقیه ی بچها ک ازدواج کردن اون چیزایی ک فروخته شده تا خونه و اینجور چیزا واسشون بخرن، مگ ارثشون حساب نمیشه؟

وقتی میخوان ارثو تقسیم کنن نباید کل دارایی حتی اون چیزایی ک فروخته شده رو هم حساب کنن و بعد اون چیزایی ک واسه هر کس فروخته شده از چیزی ک بهش ب ارث میرسه کم بشه؟

بله شهادت خانواده خودت میتونه کمک کنه که اعتیاد همسرت رو اثبات کنی و در مورد مهریه، چون همسر چیز دیگ ...

اون یک چهارم رو خود همسرم باید هر ماه واریز کنه به من 

یا از طریق دیگه ای میشه 

جهاز دختر اول از ارث نبودهچون خود پدر در قید حیات بوده از درامد و اینجور چیزای خودش ب دخترش جهاز داد ...

وقتی پدر در قید حیات بوده و دختر اول جهازش رو از درآمد خودش گرفته، اون جهاز جزو ارثش نبوده.
برای بقیه بچه‌ها: وقتی ارث تقسیم می‌شه، فقط دارایی باقی‌مانده پدر حساب می‌شه، نه چیزهایی که قبل از فوت فروخته یا خرج شده. یعنی هر چیزی که قبلاً برای خونه یا جهیزیه خریدن، از ارث حساب نمی‌شه و سهم هر کس از چیزی که هنوز مونده محاسبه می‌شه. 

اون یک چهارم رو خود همسرم باید هر ماه واریز کنه به من یا از طریق دیگه ای میشه

معمولاً یک چهارم مهریه از حقوق همسر کسر میشه و مستقیم به شما پرداخت میشه.
اگه خودش واریز نکنه، می‌تونی با حکم دادگاه از طریق اداره اجرا اقدام کنی تا حقوقش به طور قانونی به حسابت منتقل بشه.