2777
2789

حقیقتش من زیاد خجالتی نیستم یعنی در کل راحت با آدم ناشناس حرف میزنم و اینا 

اما نمیدونم چه مرگمه زیاد با مردا راحت نیستم 

مثلاً امروز بازار بودیم میخواستم گوشواره بدل بخرم اما تا دیدم فروشندش مرده زود برگشتم راستش جلو مرد جماعت خجالت میکشم 

یا با مامانم رفتم داخل بستنی فروشی میخواستم دو تا بستنی قیفی بگیرم بخوریم انتظار داشتم مامانم بره به مرده بگه دیدم چیزی نگفت منم زود بهانه جور کردم اومدم بیرون تا دیدم فروشنده مرده 

خجالت کشیدم در نتیجه بستنی هم نخوردم 😐

من چه مرگمه 

من جمع نمی‌بندم ولی خب الان بعضی دخترا رو میبینم تو زیرشونو راحت به نمایش دوست پسر میزارن اینقدر راحتن 

اون وقت من 😐😐

میشه کمکم کنید من از شما کمک می‌خوام نه تیکه و تحقیر 

به اندازه کافی دلم پره 

اینم بگم 25 سالمه دانشگاه و اینا هم رفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا بیشتر استادام مرد بودن ولی خب چون دوستام میرفتن منم باهاشون میرفتم

عجیبه این کار چیزی دیدی که از اون موقع اینطوری شدی؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

طبیعیه باید چند بار با صاحب مغازه سفارشتونو بدین تقریبا بعد پنج یا ده بار باید طبیعی تر بشین

البته که منظورم رسمی و مودب هست نه حرف زدن طولانی و بیهوده

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

😐😐😐مثلا میری مغازه خجالت میکشی چیزی بخری؟ تنها یا با هر کسی؟ من تنها باشم خجالت میکشم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عزیزم منم وکیلم و کلی با مردا در ارتباطم البته صرفا کاری

ولی برام نگاه مستقیم به چشم آقایون سخته

هرچند لحظه سرم رو میندازم پایین

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

واییبی منم همینم 

تا میبینم فروشنده مرده خجالت میکشم بگم 

ولی تو جمع های فامیل اینطوری نیستم

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

نه حقیقتفقط دوتا برادر سخت گیر داشتم که زیادی محدودم کرده بودن تو گذشته به نظرت می‌تونه علتش باشه ؟

اره ممکنه بخاطر همین باشه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

طبیعیه باید چند بار با صاحب مغازه سفارشتونو بدین تقریبا بعد پنج یا ده بار باید طبیعی تر بشینالبته که ...

آره اینم هست 

من چون شرایط مالیم خوب نیست 

خیلی جاها برام اولین باره مثل کافه و رستوران و اینا 

سختمه