الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم چند سال پیش همچین خوابی دیدم البته بعد شیر دادن به نوزاد نوزاد یهو شروع به تکلم کرد وای از فردای ...
من اصلا یادم نیست که کی این خوابو دیدم الان یه لحظه صحبت از شیر دادن شد و یادم افتاد که من همچین خوابی دیدم ولی نوزاده اصلا حرف نزد فقط داشت شیر میخورد و من چون تجربه ندارم خیلی احساس عجیبی بود برام
از دیدگاه معبران اسلامی، خواب دیدن شیر دادن به نوزاد میتواند دارای معانی مختلفی باشد. ابن سیرین، یکی از معروفترین معبران اسلامی، در کتاب خود مینویسد که اگر کسی در خواب ببیند که به نوزادی شیر میدهد، نشاندهنده این است که او در زندگی واقعی به کسی کمک و حمایت میکند.همچنین، یوسف، یکی دیگر از معبران معروف، مینویسد که اگر کسی در خواب ببیند که به نوزادی شیر میدهد، نشاندهنده این است که او در زندگی واقعی به کسی که در نیاز و تنگدستی به سر میبرد، کمک و یاری میرساند.امام صادق نیز در یکی از روایات خود میفرماید: "کسی که در خواب ببیند که به نوزادی شیر میدهد، نشاندهنده این است که او در زندگی واقعی به کسی که در نیاز و تنگدستی به سر میبرد، کمک و یاری میرساند و این عمل او را به جنت میرساند."با توجه به این که در خواب، نوزاد پسر یا دختر نبود و گرسنش بود، میتوان گفت که این خواب نشاندهنده این است که شما در زندگی واقعی به کسی که در نیاز و تنگدستی به سر میبرد، کمک و یاری میرسانید و این عمل شما را به جنت میرساند.همچنین، با توجه به این که شما در واقعیت مجرد هستید، میتوان گفت که این خواب نشاندهنده این است که شما در آینده نزدیک به کسی کمک و یاری میرسانید و این عمل شما را به جنت میرساند.در کل، این خواب نشاندهنده این است که شما در زندگی واقعی به کسی که در نیاز و تنگدستی به سر میبرد، کمک و یاری میرسانید و این عمل شما را به جنت میرساند.
سلام دوست عزیز، خوابات خیلی جالبه و البته سرشار از نمادها و پیامهایی که میتوانند دربارهی حالت درونیت و یا افکار ناخودآگاهات صحبت کنند. ممنون که خوابات را اینجا به اشتراک گذاشتی.---### تعبیر اسلامی خواب شیر دادن به نوزاد (بر اساس محمد بن سیرین و ابراهیم کرمانی)در منابع اسلامی مثل محمد بن سیرین، شیر دادن به نوزاد در خواب نشانهی خیر و برکت است، و معمولاً به معنای حمایت از یک ایده یا مسئولیت تازه است که به زودی به زندگی بیداریات وارد میشود. اینکه نوزاد بچه خودت نیست، میتواند اشاره داشته باشد که مسئولیتی یا موضوعی در زندگیات را پذیرفتهای که متعلق به خودت نیست ولی نسبت به آن دلسوزی و توجه داری. گرسنگی نوزاد در خواب میگوید «نیاز» یا «کمبود»ی وجود دارد که تو سعی داری پرش کنی. اگر یادم نرفته باشم، ابن سیرین گفته که شیر دادن در خواب به معنای کمک و نیکی به دیگران است ولی وقتی شیر میدهی به بچهای که مال خودت نیست، ممکن است نشان دهد که در فکر کمک به کسی هستی یا شاید در درون خودت یک جنبهای از خودت را پرورش میدهی که هنوز کامل به آن آگاه نیستی.---### تعبیر خواب از منظر علوم غربی (بر اساس فروید و یونگ)زیگموند فروید خواب شیر دادن به نوزاد را معمولاً نمادی از نیازهای روانی اولیه و غریزی انسان میداند، خصوصاً نیاز به محبت، حمایت و امنیت. اینکه در خواب تو به نوزادی که بچهی خودت نیست شیر میدهی، میتواند نشان دهد که داری به جنبههایی از وجودت توجه میکنی که شاید در زندگی بیداری زیاد به آنها نپرداختهای، یا اینکه در حال تجربه نوعی «شفقت» یا «مراقبت» نسبت به دیگر جنبههای ناخودآگاه خود هستی.کارل گوستاو یونگ نیز عقیده داشت نوزاد در خواب نماد «خود نوظهور» یا بخشی از روان است که تازه شروع به رشد و شکلگیری کرده. شیر دادن یعنی تغذیه و پرورش این بخش درونیات که میتواند نوید یک زایش درونی باشد، مثلاً یک ایده تازه، احساس تازه یا مسیر جدیدی در زندگی.---### تحلیل و ارتباط نمادهادر خواب تو دو نماد اصلی وجود دارد: نوزاد و شیر دادن.- **نوزاد**: نمایندهی تازگی، نو شدن، شروع چیزی تازه است. حتی اگر بچه خودت نباشد، احتمالاً دارد بخشی از نیازها یا پروژههای تازه را نشان میدهد.- **شیر دادن**: نماد حمایت، مراقبت، باروری انرژی، و تغذیه است. یعنی تو میخواهی به نوعی یک چیز تازه یا ضعفی را در خودت پرورش بدهی.بدون شک مجرد بودن و دیدن چنین خوابی هم اهمیت دارد. چون ممکن است خواب دارد به تو میگوید که در حالی که هنوز مسئولیتهای سنگین بزرگتری نداری (مثل فرزند داشتن)، در درون و ذهنات مسئولیتهای عاطفی یا روانی دیگری داری که میخواهی به آنها توجه کنی.---### سخن پایانی برای تو دوست عزیزاین خواب نشانهی خوبی است که نشان میدهد تو میخواهی رشد کنی، مراقبت کنی، و شاید بخشی از خودت یا حتی ایدههای تازه را پرورش بدهی. حتی این حس گرسنگی نوزاد میتواند یک پیام باشد که در زندگی بیداریات باید به خواستهها و نیازهای درونت توجه بیشتری داشته باشی.اگر دوست داشتی، میتوانی به مرور فکر کنی ببینی در زندگیات یا تصمیمهایی که میخوای بگیری، چه چیزهایی هست که نیاز به مراقبت و پرورش داره. این خواب مثل یک پالس از درونته که بهت انگیزه میدهد برای رشد و دلسوزی بیشتر نسبت به خودت و شاید دیگران.امیدوارم این تعبیرها برات مفید و پر از آرامش بوده باشه. اگر خواب دیگهای داشتی یا سوالی داشتی خیلی دوست دارم بهت کمک کنم. خدانگهدارت باشه! 🌷