2777
2789
عنوان

عیادت بیمار چه میوه هایی می برید❓

124 بازدید | 16 پست

می‌خوام عبادت دوستم برم چه میوه هایی خوب و مناسبه به نظرتون؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موز ، انبه ، اناناس

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

عمل کرده ؟

بله

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
موز سیباگه فصلش باشه پرتقال

نظر من هم موز و سیب بود

حالا با دو کیلو میوه که قرار نیست من توی خرج آنچنانی بیفتم 😃

اتفاقا چون دوستم برام عزیزه به فکر اینم براش میوه ای ببرم که بتونه بخوره و حالش بهتر بشه

موز البته اگه دماغ عمل کرده آب میوه طبیعی بهتره آب سیب و کرفس

مرسی 

نه عمل دماغ نداشته