2777
2789
عنوان

اسم ثنا یا ضحا

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا یجوری راجب اسما نطر میدن یکی ندونه فک‌میکنه اسمای خودشون خارجی و تکه بابا وا بدید ی نظر خواست ...

وایی دقیقا😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ولی ربطی نداره ها

عه تووو

نهاییاتو چیکار کردی😁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ثنا رو بنظرم مسخره میکننضحا هم خیییلییی دگ عربیه

من خودم ثنام کسی مسخره نکرده تاحالا حتی یک بارم این چیزی ک شما میگی و کسی بهم نگفته

اینجا یجوری راجب اسما نطر میدن یکی ندونه فک‌میکنه اسمای خودشون خارجی و تکه بابا وا بدید ی نظر خواست ...

اسم من که خاصه

ولی فرضا یکی هم اسمش خاص نباشه، چون خاص نیست هر اسمی رو گفتن باید بگه نه قشنگه؟! این چه منطقی بود دیگه!

(درمورد این دو اسمی که استارتر گفت نگفتم، کلی گفتم)

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نهایی ها رو خوب دادم فقط زبان شدم ۱۸/۷۵ بقیه رو بالای ۱۹/۵ شدم

افرییین خیلی خوبه♥️

اسم منم ثنا است کسی مسخره نکرده این اسم های اطراف ما برای کیه نمی دونم

وای هم اسمی♥️

دقیقا😂

اسم من که خاصهولی فرضا یکی هم اسمش خاص نباشه، چون خاص نیست هر اسمی رو گفتن باید بگه نه قشنگه؟! این چ ...

همه اسما خاصن و قشنگی خودشونو دارن شاید اسمتون از نطر خودتون خاصه از نظر من خاص نباشه بعدشم خیلی دیدم میگن وای نه قدیمیه زشته بده ال بل طرف از دوتا اسم نظر خواسته هرکدوم قشنگتره بگید فلان اسم نه اینکه جفتشم بد بگین طرفم پشیمون کنین از انتخابش