2777
2789
عنوان

فقط خانم های مذهبی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر 6 ساله با شورت میتونه بره بیرون؟شورت منظورمه ها از این شورتا که همیشه پامونه ن پا دار

مگه تا 6 سالگی با شورت میومده 😳 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الن شما دختری که کلاس اوله با شورت هفتی میفرستین بیروندختر تو این سن حیاش شکل میگیره.

درسته ب اون توجه نکردم فک کردم شلوارک و شورت پادار میگید شورت هفتی که بچه دو ساله هم ما داریم نمیپوشه تو خونه هیچوقت با پوشک نمیگرده همیشه یه چیزی پاشه شما باید زودتر اموزش میدادین که با شورت نگرده

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

تو گفتی میتونه با شورت بره بیرون

با شورت بچه دو ساله هم چ پسر چ دختر تو خونه حتی نباید بگرده

درسته ب اون توجه نکردم فک کردم شلوارک و شورت پادار میگید شورت هفتی که بچه دو ساله هم ما داریم نمیپوش ...

من که نمیزارم بگرده اوطور تو خونه منظورم اینه که باید رعایت کنیم 

حتی زیر دامن هم نمیزارم بیرون بپوشه چون بچه است و نمیتونه خودشو جمع کنه.

زیر دامن هم ساپورت

چی شد چادری شدی🥰

لطف خداوند متعال و مهربان بود ما اصلا خانواده مون محجبه نبود و مسخره هم می‌کردن بعضی ها 

پیرزن و اسکل و فلان 

ولی خودم انتخاب کردم و الان از شدت خوشحالی تو اسمونا هستم الحمدالله رب العالمین 

لطف خداوند متعال و مهربان بود ما اصلا خانواده مون محجبه نبود و مسخره هم می‌کردن بعضی ها پیرزن و اسکل ...

من چادریم ولی چادر دوست ندارم

میشه ی حرفی بزنی منم عاشقش بشم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

من چادریم ولی چادر دوست ندارممیشه ی حرفی بزنی منم عاشقش بشم

چرا دوست نداری آخه! 

من خیلی بخاطرش زخم زبون شنیدم از بقیه 

دانشگاه فامیل و همه متفاوت هستند 

ولی خب واقعا چادر خیلی خوبه 

بعدش هم اینکه خب به نیت اینکه (( امام زمان ( عج )) راضی باشن ازم 

همه چیز رو هم واقعا بزارم کنار حجاب کامل هست چادر 

و کلا خودم اینکه کسی موهام رو ببینه بدنم مشخص باشه رو واقعا دوست ندارم 

هیچ وقت هم به کسی نگفتم چادر بپوش یا نپوش چون یک چیزی هست که خودش باید انتخاب کنه و بخوادش

چون چادر حرمت داره 

چرا دوست نداری آخه! من خیلی بخاطرش زخم زبون شنیدم از بقیه دانشگاه فامیل و همه متفاوت هستند ولی خب وا ...

نمیدونم شاید چون شوهرم مجبورم کرده 

اینقدر از چادر بدم میاد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰