2777
2789
عنوان

اوناییکه عمل بینی کردید بیاید

145 بازدید | 21 پست

دکترتون چه قطره و پمادی بهتون داد؟

جای بخیتون موند؟

چه ترمیم کننده ای استفاده کردید 

چه توصیه ای برای من دارید 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه میکنم اگه میخوای ورمت بره راکوتان بخور و حتما کورتون بزن که ورم زود بره گمشه

برام عمل تیپ پلاستیه 

قراره فقط نوک بینیمو اصلاح کنه 

افتادگی و گرد کردن 

دست به استخون و پرده نمیزنه 

بازم نیازه بزنم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

به نظرم فقط حفظ ارامش خودت و نداشتن استرس 

و مراقبت خوب و عالی بهترین نتیجه رو بهت میده 

من هیچ مشکلی بعد از یکسال ندارم 

جای بخیه هم ندارم با اینکه دماغمو کلا سرشو کنده بود دوباره دوخته بودسرجاش البته بینی من استخونی بود

برام عمل تیپ پلاستیه قراره فقط نوک بینیمو اصلاح کنه افتادگی و گرد کردن دست به استخون و پرده نمیزنه ب ...

وآسه منم تیپ پلاستی بود قرص اینارو خودشون میدن سرم شستشو اینا قرص اناهیل بخر بعد هفت روز باید روزی یدونه بخوری ترمیم کننده من نگرفتم چون یه ذره فقط پایین بینی رو برش داده اصلا مشخص نیست

به نظرم فقط حفظ ارامش خودت و نداشتن استرس و مراقبت خوب و عالی بهترین نتیجه رو بهت میده من هیچ مشکلی ...

چقدر چسب زدی؟

برای من با بیحسیه فقط نوک بینی دست میخوره 

دکتر میگفت سه ماه چشب بزن میشه یماه بزنم؟

وآسه منم تیپ پلاستی بود قرص اینارو خودشون میدن سرم شستشو اینا قرص اناهیل بخر بعد هفت روز باید روزی ی ...

وای یکیو پیدا کردم بلاخره تیپ انجام داده 

برای تو استخونو دست زد؟

پیش کی عمل کردی؟

من پیش مهرابی شیراز عمل دارم 

میشه از روز اولت تا دو سه هغته بعد همچیو بنویسی برام ببینی روتین و اینا چجوریه

چقد چسب زدی و..... 

من سه ماه کامل چسب زدم سه ماه دوم هم شبا زیر بینی مو میزدم افتاده نشه

اگه چسب نزنم چی میشه؟

فقط یکماه بزنم؟

یکیکه تیپ پلاستی کرده بود مث من نوک بینیشو دست زده بود میگفت ورم و کبودی اصلا نداشته و بعد روز سوم افتاده رو دور انجام کارای روزمره

وای یکیو پیدا کردم بلاخره تیپ انجام داده برای تو استخونو دست زد؟پیش کی عمل کردی؟من پیش مهرابی شیراز ...

بینی من قوز داشت فقط قوزو برداشته و یکم سربالاش کرده دست به پره ها نزده من تهران سعادت آباد انجام دادم روز اول که بخاطر بیهوشی کع داری همش خوابی فقط رفتی خونه دوتا بالش بزار زیر سرت چون باید بلند باشه و طاق باز بخواب غذاهای میکس باید بخوری بهتره قرص آنتی هیستامین بخوری که عطسه و سرفه نکنی سرتو زیاد پایین نباید بگیری بعد هفت روز میری حموم تامپون و بخیه هاتو میکشن و چسبو بستگی به ورم بینی داره من تا هفت ماه میزدم چهار ماه شبانه روز ۳ ماه فقط شبا اونو دکترت تعیین میکنه راستی تا یکسال اصلا نباید بینی رو بادست انگولک کنی فقط با سرم شستشو و یه سرنگ بزرگ شستشو بدی 

بینی من قوز داشت فقط قوزو برداشته و یکم سربالاش کرده دست به پره ها نزده من تهران سعادت آباد انجام دا ...

ممنونم مرسی ازت عزیزم