الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برام عمل تیپ پلاستیه قراره فقط نوک بینیمو اصلاح کنه افتادگی و گرد کردن دست به استخون و پرده نمیزنه ب ...
وآسه منم تیپ پلاستی بود قرص اینارو خودشون میدن سرم شستشو اینا قرص اناهیل بخر بعد هفت روز باید روزی یدونه بخوری ترمیم کننده من نگرفتم چون یه ذره فقط پایین بینی رو برش داده اصلا مشخص نیست
وای یکیو پیدا کردم بلاخره تیپ انجام داده برای تو استخونو دست زد؟پیش کی عمل کردی؟من پیش مهرابی شیراز ...
بینی من قوز داشت فقط قوزو برداشته و یکم سربالاش کرده دست به پره ها نزده من تهران سعادت آباد انجام دادم روز اول که بخاطر بیهوشی کع داری همش خوابی فقط رفتی خونه دوتا بالش بزار زیر سرت چون باید بلند باشه و طاق باز بخواب غذاهای میکس باید بخوری بهتره قرص آنتی هیستامین بخوری که عطسه و سرفه نکنی سرتو زیاد پایین نباید بگیری بعد هفت روز میری حموم تامپون و بخیه هاتو میکشن و چسبو بستگی به ورم بینی داره من تا هفت ماه میزدم چهار ماه شبانه روز ۳ ماه فقط شبا اونو دکترت تعیین میکنه راستی تا یکسال اصلا نباید بینی رو بادست انگولک کنی فقط با سرم شستشو و یه سرنگ بزرگ شستشو بدی