2777
2789
آخه املاش خوبه وی درس از اول سال داده شاید هفت هشت تا املانوشته ازش دوتام معلم گرفته

کلاس چندمه از کتاب قصه هاش املا بگو. معلمای ما میگن فقط یکی دو شب املا از درس بگین اگه بچه بلده از مجله و کتاب داستان یا روزنامه. دیکته بگین

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرشما تمرینای ریاضی تودفتر میگه بنویسن؟

معلمشون یه جزوه ریاضی داده چاپ کردیم توش سوالات ریاضی هست با خودش میبره مدرسه یه مقداری سرملاس حل میکنن واسه خونه هم مثلا میگه یه صفحه بچه ها ازش حل کنن

کلاس چندمه از کتاب قصه هاش املا بگو. معلمای ما میگن فقط یکی دو شب املا از درس بگین اگه بچه بلده از م ...

کلاس سوم همون درس اول از اول هفته هرشب گفته املابگیرین باز برای پنج شنبه جمعه گفته املا بگیر خودشم دوبارگرفته 

تازه از رودرسم نوشته دخترم میگه حالم بهم میخوره ازبس نوشتم این درس

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
معلمشون یه جزوه ریاضی داده چاپ کردیم توش سوالات ریاضی هست با خودش میبره مدرسه یه مقداری سرملاس حل می ...

خوبه ولی برادخترمن کاردرکلاس تومدرسه توکتاب حل میکنه تمرینارو میگه تودفتربنویس حل کن

کلاس سوم همون درس اول از اول هفته هرشب گفته املابگیرین باز برای پنج شنبه جمعه گفته املا بگیر خودشم د ...

از مجله و کتاب بگو زیر دیکته بچه ت هم یه چند خط خودت نامه بنویس که با اجازه شما چون کتاب خیلی تکرار شده و مسلطه از منابع دیگه استفاده میکنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دختر شما موقع حل ریاضی شما کنارش‌میشینی و سوال به سوال براش توضیح میدی یا خودش میشینه حل میکنه

نه ریاضیش خوبه خودش حل میکنه بعد میگه ببین درست حل کردم یا مشکلی داشته باشه وقتی حل میکنه میاد ازم میپرسه

از مجله و کتاب بگو زیر دیکته بچه ت هم یه چند خط خودت نامه بنویس که با اجازه شما چون کتاب خیلی تکرار ...

اره همین خوبه حالا اینکارمیکنم ببینم چیزی نمیگه

خواستم وقتی دیدمش بگم ی شب درمیون بنویسه گفتم شایدبهش بربخوره

اره همین خوبه حالا اینکارمیکنم ببینم چیزی نمیگهخواستم وقتی دیدمش بگم ی شب درمیون بنویسه گفتم شایدبهش ...

نه یه شب درمیون نکن  دیکته هر شبو بگو خیلی خوبه. از کتاب های مختلف هم بگو دایره لغاتش گسترده میشه. حتی معلم بچه م میگه کتاب رو یه جوری بگیرین که بچه اگه خواست بتونه یواشکی نگا کنه هدف یادگیریه لغاته هی بخوای از دیکته ش غلط بگیری کلا زده میشه. یا اگه لغت جدید داره یه دور باهم همون چند خط رو مرور کنین بعد دیکته لگو