2777
2789

چقدرفتنه هستی شاید سوار ماشین بوده عقب مسافربوده این جلونشسته بود بعداوناپیاده شده بودن این هنوز ب مقصدنرسیده شایداسنپ بوده  شایدداداشش یاباباش بوده شایداشتباه دیدی چقدر ادم میتونه بدذات وخونه خراب کن باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وقت سوار تاکسی و ماشین و اینا بشم جلو می‌شینم اصلاً عقب نمی‌شینم که مبادا یه مرد دیگه‌ای بخواد بیاد جلو بشینه 

یا قبلاً وقتی دانشگاه می‌رفتم متاهل بودم یه وقتایی که ماشین نداشتیم مثلاً خانوما همراه هم وایساده بودیم دو سه نفر بودیم اگر یکی از پسرای دانشگاه می‌خواست برسونتمون من همیشه جلو می‌نشستم خیلی از بچه‌ها بهم می‌گفتن تو متاهلی جلو بشین 

حالا فکر کن مثلاً خواهر شوهرم منو می‌دید می‌خواست بیاد به شوهرم بگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اصلا اصلا نمی‌خوام جبهه بگیرم اما در کل چرا از اینور بوم افتادید؟ الان اگه می‌گفت شوهر خواهرمو دیدم یه زن نشسته بود جلوی ماشینش همین واکنش رو داشتید نسبت به استارتر؟ نخیر 

درجا حکم طلاقم برا خواهر استارتر و حکم اعدام برای شوهر خواهر استارتر صادر می‌کردید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرا؟؟ به زنداداشم گفتم میگه داداشم بوده داشتیم میرفتیم جایی

یعنی تو داداش زنداداشتو نمیشناسی ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بهش گفتم میگه با داداشم داشتیم میرفتم جایی زنداداشم ادم مومن و چادری

همیشه طرفدار خارشو هستم

ولی جای عروستون بودم،حاطر بودم قرض کنم دیه بدم ولی ادبت کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان شما بودین چیکار میکردین

من چون خودم خیانت دیدم می‌دونم خییییلی سخته و واقعا خدا برای کسی نیاره چنین موقعیتی انتخاب اینکه باید چکار کرد واقعا سخته 

ولی اگه داداشم خیلی براش خوب باشه و پول خرج کن باشه و کلا رابطه شون خوب باشه که زنه خیانت می‌کنه یه جوری ب داداشم میفهمونم 

برادر، پسر عمو خاله دایی عمه، شوهر خواهر همه مردهای فامیل شون رو میشناسی که میگی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی