2777
2789

سلام خانمای با سلیقه و زرنگ .

شوهرم کافه داره و من تا الان هیچ کمکی بهش نکردم .

ینی چند بار کیک و کوکی درس کردم خراب شد بنده خدا شوهرم ازم قطع امید کرد .

شما به عنوان یه خانم با سلیقه و درای فکر اقتصادی اگه شوهرتون کافه داشت چجوری کمکش میکردین که هم کافتون قشنگ و تو چشم بیاد همم چی درس میکردین برای فروش که کمک مالی کنه؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

یه کلاس کیک پزی میرفتم و کیک و کوکی میپختم 

چون الانم پاییز و زمستون در پیشه با چایی یا قهوه خیلی میچسبه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک لیوانی بپز آسون 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من در وهله اول روح و روان همسرم و تغذیه و سلامتیشو بیشتر از قبل اهمیت میدادم 

بعدم سعی میکردم هم فکریو مشورت کنم باهاش 

وقتی تخصصی در زمینه شغلیش نداریم فقط هم فکری و مشورت کنیم باهاشون 

تو نت و یوتیوب و ... هم میتونی اموزشای کافه رو ببینی

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

یه کلاس کیک پزی میرفتم و کیک و کوکی میپختم چون الانم پاییز و زمستون در پیشه با چایی یا قهوه خیلی میچ ...

اخ کاش بهم یاد میدادی اینجا کلاساش واقعا گرونه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

کیک لیوانی بپز آسون

تو گوگل زدم طریقه پختشو بلدم ولی خب سلیقه تزعین ندارم 

راستش اعتماد به نفسشو ندارم 

اخ کاش بهم یاد میدادی اینجا کلاساش واقعا گرونه

عزیزم کلاساش همه جا گرونه اما ارزش داره بعدش کلی یاد میگیری و علاوه برا کافه همسرت میتونی برای همکاراشم درست کنی و بفروشی بهشون 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
از گوگل یاد بگیر یا یوتیوب خیلی بت کمک میکنهمن اگه شوهرم کافه داشت میرفتم خودمم چون خیلی دوسدارم کاف ...

قربونت برم عزیزم انشالله که هر شغلی و کاری که دارین توش موفق باشین 

عزیزم کلاساش همه جا گرونه اما ارزش داره بعدش کلی یاد میگیری و علاوه برا کافه همسرت میتونی برای همکار ...

مرسی فداتشم واقعا حرفت درسته 

من در وهله اول روح و روان همسرم و تغذیه و سلامتیشو بیشتر از قبل اهمیت میدادم بعدم سعی میکردم هم فکری ...

وای وای وای که چقدر حرفت به دلم نشست 

تلاش بیشتر جهت پختن کیک و کوکی موفقیت آمیز. کلاس رفتن و اینام نمی خواد. الان همه جور آموزش روی یوتیوب هست. فقط تمرین و مداومت می خواد.
ولی یه کار دیگه هم می تونی بکنی. هر روز عکس های قشنگ از کافه بگیری. و در شبکه های اجتماعی فعال باشی. با جملات یا شعر قشنگ. اینجوری مدام برای کافه تبلیغ می کنی.