2777
2789

الان مثلا امروز شوهرم زنگ زده که مامانم زنگ زده دورشونو انداختن شب جمعه گفته اگه الهه میاد اینجا بهش بگو خبر بده داریم میریم نمدونم کجا از اون ور. میایم دنبالش این حرکاتش خیلی داره رو مخم میره منم به شوهرم اول گفتم خودم خبر میدم بعد گفتم نمیریم مامانت ننگش میاد به من پیام بده مگ من میخوام از پشت گوشی بخورمش 

انگار اصلا منو ادم حساب نمیکنن دلم اتیشه بچه ها فک کنم امشبم یه دعوا در راه داریم باشوهرم چون نمتونم جلوی خودمو بگیرم میگه مهم نیس برای کسی که بری یا نری حتما رفتی اجازه گرفتی گفتن نری ها  

واقعا ذهنش مریضه فک میکنه یکی منو یاد میده مگ من خذم خودم حالیم نیس رفتارای ننه شو نمیبینم انقد بی محلی میکنه یکسره ماشین دامادشون زیر دست دخترشه باهم یکسره یابازارن یا به خانه ی این فامیل اون فامیل اصلا منو محل نمیکنن الان باز من زنگ زدم به مامانش که کی میای اینطرف خبر بدین😤😤😤😤😤😤

میدونم امشبم دعوا داریم مطمئنم

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه با دخترش بازاره واقعا به شما مربوط نمیشهشماهم دوسداری مهمونی برو دوسنداری نرو دعوا نداره دی ...

اخه شوهرم لجمو درمیاره میگه خودم میرم تورو کی ادم حساب میکنه 

بنظرم ادمهای ک اذیتت میکنن کم رنگ کنبه شوهرت زنگ میزنن بگو عزیزم تو دوست داری بروخودتم یه بهونه بیار

اخه چه بهونه ای 

نمیدونی این زنیکه بامن چیکار کرده

من مشکلی ندیدم.با دخترش میگرده.چه اشکال داره؟کار هم داره به پسرش زنگ میزنه.خوب چه اشکال داره؟نهایت د ...

یه بار یه جمع زنونه افطاری داشت همسایه ها اینا به شوهرم زنگ زده بود من خونه بابام بودم شوهرم پیام داد حاضر باش میام دمبال پنج دقه دیگ من هول شدم فک کردم اتفاقی افتاده منو برداشت برد اونجا هیچی هم نگفت

یه بار یه جمع زنونه افطاری داشت همسایه ها اینا به شوهرم زنگ زده بود من خونه بابام بودم شوهرم پیام دا ...

خوب رفتار شوهرتونه که مشکل داره‌.بدون اینکه از شما نظر بخواد قبول میکنه دعوت رو یا اینکه نگه میداره دقیقه نود.وگرنه کار مامانش اونقدام بد نیس که بخواد انقد اذیت کننده باشه برات

ها؟

مادر شوهر کثافت من زنگ می زد نیایید عرضه نداشت به پسرش بگه بعد می گفتم مادرت گفته این هفته نیایید هفته بعد ببینیم چی میشه شوهرم می گفت دروغمی گی

الباقی وقتا زنگاش به پسرش بود

خدایا شکرت