2777
2789
عنوان

پزشکی یا معلمی🙂

238 بازدید | 31 پست

میدونم پزشکی خیلی بهتره

ولی میترسم کنکور تجربی بدم و قبول نشم ☹️ اونوقت دیگه معلمی قبول شدنم سخته از رشته تجربی 

از رشته ریاضی راحتتر فرهنگیان قبول شدن 

ولی اگرم فرهنگیان قبول نشی دیگه هیچ رشته ای که بدرد من بخوره نداره🤷

از طرفیم فکر پزشکی و تغییر دادن زندگیم و پولدار شدن ولم نمیکنه 😕😢

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تجربی اگه قبول نشدی که یه لیسانس بگیر آزمون استخدامی بده. چون مصاحبه رو که هر دو داره. ولی آزمون استخدامی راحتتر از فرهنگیان.من درس ضعیفها رو میشناسم استخدامی قبول شدن. سهمیه هم نداشتن

منم تقریبا تو شرایط تو بودم

ولی تصمیمم رو گرفتم و دیدم واقعا معلمی رو دوس دارم و دارو و فیزیو اینارو بیشتر به خاطر پرستیژس میخواستم انگار معلمی رو به خاطر خودش، و کنکور ریاضی دادم و قبول شدم امسال خداروشکر

تو تجربی مثل باتلاق گیر افتاده بودم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

فکر پزشکی و پولدار شدن و عوض کردن زندگیت...

دختر خوب پزشکی انقدر روندش طولانی و فرسوده میشه ادم که واقعاااا علاقه نیاز داره نه فکر به پولش که همون اول دانشگاه زده شی

به عنوان کسی که تجربی خونده صددرصد ریاضی و پیشنهاد میدم 

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

برو تجربی اگه قبول نشدی که یه لیسانس بگیر آزمون استخدامی بده. چون مصاحبه رو که هر دو داره. ولی آزمون ...

ازمون استخدامی دیگه تموم شد

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

کنکور تجربی بده در کنار ش فرهنگیان رشته تجربی هم بده.

آخه میگن از رشته ریاضی راحته قبولی فرهنگیان 🤦

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
منم تقریبا تو شرایط تو بودمولی تصمیمم رو گرفتم و دیدم واقعا معلمی رو دوس دارم و دارو فیریو اینارو بی ...

دیپلم گرفتی بعد کنکور ریاضی دادی؟؟

اره خدایی تجربی روانتو ادم و نابود میکنه باتلاق مثال خوبیه واقعا

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

آخه میگن از رشته ریاضی راحته قبولی فرهنگیان 🤦

اره عزیزم درسته تجربی برای فرهنگیان اصلا مناسب نیست ریاضی بری راحت تر قبولی