2777
2789

ازدواج 

کار 

تحصیل 

همسر خوب 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت تر بشن ایشالا 

و نصیب ماهم از این همه چی سر جاش بودنا بشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

متاسفانه همه باهم چرا نمیشه پس برای ما 

داداشم خونه داره 

تحصیلات داره 

جهیزیه داره

ماشینش لاماری 

ولی باز نامزدش با زیاده خواهی هاش ازین دادگاه میکشه بیچاره رو اون دادگاه

متاسفانه همه باهم چرا نمیشه پس برای ما داداشم خونه داره تحصیلات داره جهیزیه داره ماشینش لاماری ولی ب ...

ینده خداا

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

همه با هم نمیاد 

من خداروشکر ، خدا نعمت های زیادی بهم داده همسر خوب ، بچه های خوب ، خونه و ماشین 

ولی دیسک کمر دارم امانم رو بریده که نمیتونم به کارام درست برسم 

امروز مجبور شدم دو تا از دندون هام رو با هم جراحی کنم چون زیر ریشه یکی کیست بود 

سنگ کلیه دارم و بدتر از همه  تو سن کم ، پوکی استخون آوردم که اصلاً دکتر مونده برا چی اینجوری شدم 

ولی کسی از دردام خبر نداره چون همیشه با لب خندون جلو همه ظاهر میشم هیچ وقت جلو دیگران آه و ناله ندارم برا همین همه پشت سر و جلوم فقط میگن خوشبحالت 

باز خداروشکر 

باور کنید تو زندگی هر کسی سختی هست ولی بعضی ها بروز نمیدن