2777
2789
عنوان

شوهرم گف نمیتونم کرایه خونه بدم خونه رو پس میدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 27 پست
😭😭😭چیکارکنم خدا

دادگاه دقیقا ادبش میکنه از منم بخواد همچین گوهی میخوره میرمو درخداست مهرنفقه میدم .تمکین بخواد باید اول خونه مستقل بگیره .

مگه دیوونم برم اونجا زندگی کنم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس ک بگو باشه تخلیه کن ببین میرم دادگاه درخواست نفقه میکنم ببینم کی ضرر میکنه.سرکار نمیره خوش اشت ...

😭درخواست نفقه بدم چقد طول میکشه اصلا نیاد دادگاه چی

پسر منم ۳سالشه.حضانتشو میگیرم.اگرنده میرم شکایت میکنم جزای کیفری داره

طول میکشه خب دادگاه رفتن اومدن عمر ادم میبره الان ادم میشه من برم درخواست نفقه بدم؟،،،هیچی ب نامش نیس چقد مگه مهریه میبرن براش درسته که ۱۰۰ تا سکه س ولی با قیمت الان سکه میخاد چقد شه

طول میکشه خب دادگاه رفتن اومدن عمر ادم میبره الان ادم میشه من برم درخواست نفقه بدم؟،،،هیچی ب نامش نی ...

اها بعد بری خونه مادرشوهروزجروعذاب کشیدن عمرت نمیگدره؟لااقل بهش میفهمونی که باید برای زن وبچش کارکنه تلاش کنع خونه اجاره کنه فکر نکنه زندگی کشکه بیاد گوشیتو بفروشه‌

نه خیز اگررفتی قهر باید درخواست نفقه کنی الانم توخونت میتونی ولی شرایطشو نمیدونم.هیچی بنامش نباشه به جهنم تو مهرتوبزتراجرا.همون سال یه سکه ام بده وقتیرمجبورررررشد ۱۱۴میلیون بده یه سکه میفهمه چه گوهی خورده‌

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀