2777
2789
عنوان

شوهر خسیسم هربار سیصد هزار بهم میده 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4711 بازدید | 139 پست
کلا 3دوس داری ...3کیلو لوبیا 3تومن پارچه 300مونده

خدانکشتت خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا 3دوس داری ...3کیلو لوبیا 3تومن پارچه 300مونده

خدانکشتت خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

هر چی میخری ک پولشو میده... دیگه بدبخت چیکار کنه.. با کارت بانکی اشتباه گرفتیش... وقتی ندارید خیلی لازمه ک سه کیلو سه کیلو حبوبات بخری!! اگه یه جایی نگه ندارم ک بیخیال نمیشی ک.. عین بچه ها پاتو کردی توو یه کفش ک باید سه کیلو لوبیا بخرم! خب وقتی میگه ندارم دو کیلو بخر خب دو کیلو رو بخر! والاه من میرم حبوبات فروشی میبینم گرونه نیم کیلو میخرم.. 

همونفکر کنم برا زن همسایه اسی داده اینارو اینجور که خودش میگه🤣🤣

والا من اینجوری خرج نمیکنم به شوهرمم نمیگم خسیس

بنده خدا خسیسم نیس هروقت پول بخوام میده 

ولی خب آدم باید مخارجشو مدیریت کنه

من عاااشق زمستونم❤️

یکم مراعات کن عزیزم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

جای بدی گفتی عزیزم

اینجا لیزر و پارچه رو عموما خرج غیرضروری میدونن

از نظر من اصلا خرید خونه رو مرد باید کنه تا بفهمه لوبیا و لپه ضروریات زندگیه

حالا شما که همسرت راه دوره و مجبوری خودت خرید کنی تیکه تیکه خرید خونه نکن ازش پول بگیر خرید اساسی کن که بمونه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

جای بدی گفتی عزیزماینجا لیزر و پارچه رو عموما خرج غیرضروری میدونناز نظر من اصلا خرید خونه رو مرد بای ...

خرج غیر ضروری نمیدونیم ولی وقتی میگه خسیسه عملا پول اینارم نباید بهش میداد 

کاربری دست دو نفره