2777
2789

رفته شهر دور کار خدش اینجا 

دو روز اول نزدیک 3 تومن واسه خودم پارچه گرفتم اون هیچ 

بعدش من یکمی عدس و لپه گرفتم پول اونارم داد 

واس خودم کفش و یکی دو قلم لوازم ارایشی گرفتم اونم داد 

دیروز هم 300 تومنی دادم ی سری وسایل اشپزخونه 

باز دیشب یک تومن واسه لیزرم ک 700 تومنه داد 300 تومن برای خودم میمونه 

هی گفتم دو تومن میزدی 300 تومن رو میخام جیکار 

بهش گفتم لوبیا هم قراره بگیرم گف دو کیلو بگیر گفتم سه میخام گف اگ داری خودت مولشو بده من ندارم. گفتم اگه داشتم ک از تو گدایی نمیکردم واس هرچیزی

درکل واس خودم ک کلی وسایل نیاز دارم پول نمیدع مثلا لباس و مام و همه اینا رو صروری نیاز دارم

چه بد باید ذره ذره پول گرفت از شوهر 

قربون بابام بشم ک میگه تا مستقل نشدی شوهر اجازه نمیدم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من ک هیچی نمیده..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

😐😐😐😐یجوری گفتی گفتم کلا ۳۰۰ داده هیچ خریدی نکردی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

3تومن پارچه...چخبره مگه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..